- въпрос
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> въпрос
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
DAN_
Нов
Нов

Регистриран на: 03/01/2006 12:08 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 4
Мнение 03/01/2006 2:47 pm     въпрос Отговорете с цитат


как да напрая сайта ми да
да не отваря www.saita.com/new.php а да отваря само www.saita.com и така аналогично за www.saita.com/buton.php а да отваря www.saita.com ... то гледам i web-tourist.net така е направен Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 03/01/2006 3:05 pm      Отговорете с цитат


в какъв смисъл искаш като някои отвори http://saita.com/new.php да ти отвори http://saita.com ? или аз нещо несхванах Smile
пробвай с това :
(трябва да го сложиш на всеки файл отначалото като му смениш и името де)
пример имаше файл
db.php
ето кода :
if ( eregi("db.php", $_SERVER["PHP_SELF"]) ) {
  header("location: index.php");
  exit();
}

така при отварянето на файла db.php ще те прехвърли на index.php
или не точно това търсиш ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 03/01/2006 3:29 pm      Отговорете с цитат


може и така
<meta http-equiv="refresh" content="време(1, 2, 3 и т.н);url=саит">
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 03/01/2006 3:30 pm      Отговорете с цитат


Искаш да кажеш - всяка страница в сайта ти да я отваря с началното www.saita.com , а не www.saita.com/new.php , www.saita.com/index.php
и т.н. ,ако е това - незнам как става Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nvidia
Турист
Турист

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 1
Bonus: 29
Мнения: 233
Мнение 03/01/2006 5:47 pm      Отговорете с цитат


Сайта web-tourist.net е направен с фреймове.
Затова каквото и да отваряш горе си седи web-tourist.net . Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети