- Последни теми от IPB forum...
12
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Последни теми от IPB forum...
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 05/01/2006 8:35 pm     Последни теми от IPB forum... Отговорете с цитат


Последни теми от IPB forum на freehost? Има ли такова животно, и ако да - как? Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 05/01/2006 9:00 pm      Отговорете с цитат


трябвати достап до база данни за скрипта а доколкото знам фрее форумите непредлагат такав
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 05/01/2006 9:01 pm      Отговорете с цитат


искаш да кажеш , че форума ти е от тия готовите , не , че ти си го качил на хоста ?
ако е така няма начин...забрави го просто Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 05/01/2006 9:41 pm      Отговорете с цитат


а от такъв дето не е на freehost? Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 05/01/2006 9:46 pm      Отговорете с цитат


ако имаш фрее пхп хост и на него си качил форума тогава ще стане само трябда да потърся скрипта след малко ще го сложа
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 05/01/2006 9:51 pm      Отговорете с цитат


Цитат:
<?php

/*
Edit parameters below
*/
$sqlHost = "localhost";
$sqlUser = "";
$sqlPassword = "";
$sqlDatabase = "board";
$sqlTablePrefix = "ib";
$sqlTopics = 5;

$htmlPattern = '<a href="http://www.domain.com/board/index.php?showtopic={{tid}}" target="_blank">{{title}} <small>(in {{forum_name}}, {{category_name}}; {{posts}} posts)</small></a><br />';


/*
Please, do not edit this
*/
$sqlQuery = "
SELECT
`prefix_topics`.*,
`prefix_forums`.`name` AS `forum_name`,
`prefix_categories`.`name` AS `category_name`

FROM `prefix_topics`, `prefix_forums`, `prefix_categories`

WHERE
`prefix_topics`.`forum_id` = `prefix_forums`.`id`
AND
`prefix_forums`.`category` = `prefix_categories`.`id`

ORDER BY `prefix_topics`.`start_date` DESC

LIMIT 0, " . $sqlTopics;


$sqlLink = @mysql_connect($sqlHost, $sqlUser, $sqlPassword, true);
if ($sqlLink === false) {
trigger_error("Could not connect to SQL host on `" . htmlspecialchars($sqlHost) . "`", E_USER_ERROR);
}

if (@mysql_select_db($sqlDatabase, $sqlLink) === false) {
trigger_error("Could not select database `" . htmlspecialchars($sqlDatabase) . "` on SQL host `" . htmlspecialchars($sqlHost) . "`", E_USER_ERROR);
}

$sqlResult = @mysql_query(str_replace("prefix_", $sqlTablePrefix . "_", $sqlQuery), $sqlLink);
if ($sqlResult === false) {
trigger_error("You have error in your query; database `" . htmlspecialchars($sqlDatabase) . "`; SQL host `" . htmlspecialchars($sqlHost) . "`", E_USER_NOTICE);
}

$topics = array();
while ($row = @mysql_fetch_array($sqlResult, MYSQL_ASSOC)) {
if (empty($row)) {
continue;
}
$topics[] = $row;
}

if (!empty($topics)) {

$pattern = "/\{\{([a-zA-Z0-9_]+)\}\}/i";

foreach ($topics as $topic) {

$htmlCode = $htmlPattern;
$iterate = 0;

while (preg_match($pattern, $htmlCode, $reg)) {

$strReplace = isset($topic[$reg[1]]) ? $topic[$reg[1]] : null;

$htmlCode = preg_replace($pattern, $strReplace, $htmlCode, 1);

if (++$iterate > 25) { break; }
}

echo $htmlCode;

}

} else {
trigger_error("No topics; database `" . htmlspecialchars($sqlDatabase) . "`; SQL host `" . htmlspecialchars($sqlHost) . "`", E_USER_NOTICE);
}

mysql_close($sqlLink);

?>

Ето и още един вариант



Цитат:
<?php



/***
Invision Power Board - Last Topics System
like www.bgdev.org with category, forum name and reply counter
***/



//Author: Vasil Antonov

//Email: vasko@bgdev.org

//Date: 24.07.2004





//------------------------------

//Edit this parameters:



//MySQL server adress

$host="";



//Username

$user="";



//Password

$pass="";



//Database

$db="";



//Table

$table_topics="ibf_topics";
$table_forums="ibf_forums";
$table_category="ibf_categories";



//Show last x posts

$laforums="10";



//-------------------------- END





//------------------------------

//Don't edit !



$link=mysql_connect($host, $user, $pass);

$db=mysql_select_db($db);

$query="select * from $table_topics order by start_date desc limit 0,$laforums";

$result=mysql_query($query, $link);

while ($row=mysql_fetch_array($result)) {

$query1="select * from $table_forums where id='$row[forum_id]'";
$result1=mysql_query($query1, $link);
$row1=mysql_fetch_array($result1);



/* English info about $forum_name=$row1[name];
This variable must be add below,
if you want to show the forum name in the page.
*/

/* Bulgarian info about $forum_name=$row1[name];
Тази променлива трябва да се вмъкне по-долу,
ако искате да се покаже името на форума в страницата.
*/

$forum_name=$row1[name];



$category_id=$row1[category];

$query2="select * from $table_categories where id='$category_id'";
$result2=mysql_query($query2, $link);
$row2=mysql_fetch_array($result2);
$cat=$row2[name];

if ( $row[posts]==0 ){
echo "<a href='http://www.domain.com/index.php?showtopic=$row[0]'>$cat: $row[title]</a><br>";
}
else {
echo "<a href='http://www.domain.com/index.php?showtopic=$row[0]'>$cat: $row[title]</a> ($row[posts])<br>";
}

}



//-------------------------- END



?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NeedFix
Турист
Турист

Регистриран на: 15/11/2005 9:01 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 242
Мнение 07/01/2006 12:06 pm      Отговорете с цитат


тъй тъй говорим за ITB!Ето го и моя въпрос!Имаме с Player_pz тькъв форум и като се опитам да сложа аватар ми казва че файлът не е успял да се качи(ьвьтьр-90х90 а по максимум 100х100)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 07/01/2006 12:11 pm      Отговорете с цитат


Трябва да видиш всички забрани.
Първото е за големината на файла.
После размера на изображението.
И виж и какъв тип фйлове може да качваш.
Може да са забранени някой типове (примерно bnp,PNG и тн)
За последното не съм много сигурен но трябва да намериш причината.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NeedFix
Турист
Турист

Регистриран на: 15/11/2005 9:01 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 242
Мнение 07/01/2006 12:12 pm      Отговорете с цитат


Прегледал съм всичките!!!И пак не става!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 07/01/2006 12:12 pm      Отговорете с цитат


при вашият случай има някаква грешка с директорията като дадеш на да си смениш аватара виж отгоре , че нещо неможе да отвори директорията свържете се с хората там , а иначе ползвайте динамичния аватар т.е. давате адреса
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
NeedFix
Турист
Турист

Регистриран на: 15/11/2005 9:01 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 242
Мнение 07/01/2006 12:17 pm      Отговорете с цитат


А като на мен аватара ми е качен но компа?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3557
Мнение 07/01/2006 10:40 pm      Отговорете с цитат


NeedFix написа:
тъй тъй говорим за ITB!Ето го и моя въпрос!Имаме с Player_pz тькъв форум и като се опитам да сложа аватар ми казва че файлът не е успял да се качи(ьвьтьр-90х90 а по максимум 100х100)


споко, не само твоя форум е така...просто не можеш да качваш в зададената директория...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети