Pattern за уроците

LiRiX

Registered
Дайте да скалъпим нещо за картинките на уроците.
Да пише http://web-tourist.net примерно
Какво ще кажете?

В смисъл идеята ми е, да изберем един паттерн и вече да го печатаме върху всичките ни картинки от уроци. Нещо като запазена марка за картинките.

едит: може да давате примерно патернчета.
Гледам @zaheto прави петтернчета с ника му :)
 
Ами аз тва го парвя, когато не ме домързи, но това не ги спира да крадът. Един път си гледам човека сложил нещо за фон че не се рипва той нашия копирач си хванал омацал текста с ченката личи си че е мацано отгоре и шибнал нов текст. Е на тва му се вика куц рип. Ама до няква степен е ефективно :)
 
Ами ще ти го обясня накратка. Значи парвиш нов документ примерно 150x150px, взимаш Horizontal Type Tool и пишше нещо с подходящи размери и цвят и го завърташ по диагонал. После отиваш на Edit>Define Pattern и задаваш име и даваш ОК. След това си използваш Pattern Stamp Tool и този Pattern и си готов :)
 
Има такава програм дето и задаваш какво и пише и как изглежда и си избираш да кежем 500 снимки и то ти ги слага на си4ки,иначе ако така го правите на сяка снимка ви трябват векове :) :?:
 
Еми в голяма грешка си. Къв е смисъла от отва да слагаш разни тъпи програмки при положение, че може да го направиш с една програма. Като не ти се занимава с Pattern Stamp Tool, Ctrl+A после Shift+F5 избираш Pattern и точно какъ петърн да използва и тва като го направиш на един нов слой става хипер лесон :)
 
абе според мен по-добре който иска да си го слага...... щото има хора дето ги мързи (визирам мен :D ) . другия вариант е да се направи някъв мод на системата за уроци та като качваш картинките за уроците или там каквото и да е било да се щампира автоматично
 
LiRiX каза:
Някой няма ли даде готов патерн, че на мен ми се получават назъберни :?

:)))) Като слагаш текста го Sharp-ни и няма да е назъбен :)Колкото до "водния" знак където го слагам го правя от съображения за сигурност да не краднат!Иначе може да се изчисти ама трябва тоя където краде много много да си играе което мисля че няма да направи примерно със 20 снимки в даден урок :)
 

Горе