- IPB - Всичко за форумната система
12345
WT форуми -> CMS -> IPB - Всичко за форумната система
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Zion
Активен
Активен

Регистриран на: 23/03/2008 3:37 pm

Support: 114
Bonus: 216
Мнения: 2488
Мнение 17/11/2009 9:54 pm      Отговорете с цитат


Тази тема е май само за въпроси... Никой не отговаря! Surprised
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
topchokt
Редовен
Редовен

Регистриран на: 14/11/2008 7:48 am

Support: 21
Bonus: 37
Мнения: 2125
Мнение 26/11/2009 6:59 pm      Отговорете с цитат


Бг език за ipb 2.3.*
Бг език за ipb 3.0.*
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sooNatter
Нов
Нов

Регистриран на: 09/12/2009 10:30 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 25
Мнение 10/12/2009 9:52 pm      Отговорете с цитат


topchokt написа:
Бг език за ipb 2.3.*
Бг език за ipb 3.0.*

Това само БГ език за форума ли е или форум с бг език? ае дайте някоя nulled щом имало Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zion
Активен
Активен

Регистриран на: 23/03/2008 3:37 pm

Support: 114
Bonus: 216
Мнения: 2488
Мнение 17/12/2009 6:02 pm      Отговорете с цитат


Я споделете, как да си пусна IPB галерията Smile ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
nom3r1
Активен
Активен

Регистриран на: 16/10/2008 12:47 pm

Support: 156
Bonus: 302
Мнения: 2048
Мнение 05/02/2010 4:01 pm      Отговорете с цитат


Някой можели да ми преправи този код за IPB и да се използва като модификация за IPB-то в админ панела?

<?php
   function secure($var) {
   return addslashes(htmlspecialchars($var));
   }

   $page6 = secure($_GET['page']);
if(is_numeric($page6)){

$stranici = 10;
$pageNum = 1;
if(isset($page6)) {
$pageNum = $page6; }
$reds = ($pageNum - 1) * $stranici;
$query = "SELECT * FROM `ibf_message_text` ORDER BY msg_id DESC" . " LIMIT $reds, $stranici";
$sql = mysql_query($query)or die(mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($sql)) {
$msg_post = $row['msg_post'];
$msg_id = $row['msg_id'];
$msg_author_id = $row['msg_author_id'];
$msg_date = $row['msg_date'];

$sql2 = mysql_query("SELECT * FROM `ibf_message_topics` WHERE mt_msg_id = '$msg_id' LIMIT 0,1")or die (mysql_error());
$row2 = mysql_fetch_assoc($sql2);
$mt_title = $row2['mt_title'];
$mt_to_id2 = $row2['mt_to_id'];
$mt_from_id2 = $row2['mt_from_id'];

$sql3 = mysql_query("SELECT * FROM `ibf_members` WHERE id = '$mt_from_id2' LIMIT 0,1")or die (mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_assoc($sql3);
$mt_from_id = $row3['members_display_name'];

$sql4 = mysql_query("SELECT * FROM `ibf_members` WHERE id = '$mt_to_id2' LIMIT 0,1")or die (mysql_error());
$row4 = mysql_fetch_assoc($sql4);
$mt_to_id = $row4['members_display_name'];

echo "
<table class=\"sample\" width=\"100%\">
<tr>
<td> <b>Заглавие:</b> </td>
<td> <b>$mt_title</b> </td>
</tr>

<tr>
<td> <b>Автор:</b> </td>
<td> <b>$mt_from_id</b> </td>
</tr>

<tr>
<td> <b>До:</b> </td>
<td> <b>$mt_to_id</b> </td>
</tr>

<tr>
<td> <b>Дата:</b> </td>
<td> <b>$msg_date</b> </td>
</tr>

<tr>
<td> <b>Отговор:</b> </td>
<td> <b>$msg_post</b> </td>
</tr>
</table>
<br /><br />
";
}
echo "</td></tr></table>";
$query = "SELECT COUNT(msg_id) AS broi FROM ibf_message_text";
$result = mysql_query($query);
$row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC);
$numrows = $row['broi'];
$maxPage = ceil($numrows/$stranici);
$self = $_SERVER['PHP_SELF'];
$nstranica = '';
for($page = 1; $page <= $maxPage; $page++) {
if ($page == $pageNum) {
$nstranica .= "<a href='#top' style='background-color:#313131;border:1px solid #C5C1B6;color: red;'><b>$page</b></a> ";
}
else {
$nstranica .= " <a href=\"$self?page=$page\">$page</a>";
}
}
if ($pageNum > 1) {
$page = $pageNum - 1;
$pred = " <a href=\"$self?page=$page\"> <b>«</b> </a>";
}
else {
$pred = ' ';
}
if ($pageNum < $maxPage) {
$page = $pageNum + 1;
$sled = " <a href=\"$self?page=$page\"> <b>»</b> </a>";
}
else {
$sled = ' ';
}
echo "<br /><br /><br /><div class='pages'>". $pred . $nstranica . $sled;
}
else {
echo "<h2>Страницата , която търсите не съществува!</h2><br /><br />";
}

$our2 = mysql_query("SELECT count(msg_id) as message_text_total FROM ibf_message_text");
while($r=mysql_fetch_array($our2)){
echo "</div>&nbsp;&nbsp;Общо съобщения в базата: <b>" .$r['message_text_total']."</b></center>";
}
echo '
</body><br /><br />
</html>';
}
?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EvilHunter
Нов
Нов

Регистриран на: 21/11/2008 1:04 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 30
Мнение 23/02/2010 2:55 pm      Отговорете с цитат


IPB 1.3 - БЕЗПЛАТНО

Всичко нагоре е платено Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
4ef0
Турист
Турист

Регистриран на: 15/11/2007 1:40 am

Support: 5
Bonus: 9
Мнения: 520
Мнение 28/02/2010 11:26 am      Отговорете с цитат


имам следния проблем с IPB 2.3.4 ... когато някоя тема е на БГ и е по дълга като заглавие накрая се показват някакви символи от сорта на #& ... как да го оправя ( ако въобще може )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bsd
Нов
Нов

Регистриран на: 27/06/2008 10:50 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 78
Мнение 05/03/2010 7:09 pm      Отговорете с цитат


Налага ми се да преместя IPB форума си, копирах всички файлове в компютъра си и ги качих на другият хост. Трябваше да се създаде БД с различно име и този път с перфикс, затова промених conf_global.php фаила както би трябвало. След това сложих БД от старият форум на новата БД и реших, че приключих, но веднага при отварянето ми дава грешка, ето я и нея:
Цитат:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/www/animes-bg.com/bleach/forum/admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 30


Проверих фаила на този ред и около него, но не намерих T_STRING или нещо подобно. Какво бъркам и как мога да оправя нещата?
Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
viksasoft94
Нов
Нов

Регистриран на: 19/05/2010 11:54 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 52
Мнение 22/05/2010 10:42 pm      Отговорете с цитат


да няма да е лошо да качиш нов линк Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
r3nt3r
Турист
Турист

Регистриран на: 15/05/2010 2:06 pm

Support: 3
Bonus: 6
Мнения: 329
Мнение 17/06/2010 10:13 pm      Отговорете с цитат


как до променя когато някой се регва правилата там дето го пита дали е съгласен ??
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Cronos
Нов
Нов

Регистриран на: 27/06/2010 11:41 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 52
Мнение 14/09/2010 7:01 pm      Отговорете с цитат


Някой може ли да ми даде български бутони за скина "IP Board Pro" версията ми е 2.3.6 Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> CMS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12345
Страница 5 от 5


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети