А в България продават ли се, защото аз не намирам.Мога ли да използвам дънна платка от друга марка лаптоп? Има ли значение ако купя нова каква ще е? (питам защото не разбирам достатъчно и се надявам че ще можете да ми отговорите)
А в България продават ли се, защото аз не намирам.Мога ли да използвам дънна платка от друга марка лаптоп? Има ли значение ако купя нова каква ще е? (питам защото не разбирам достатъчно и се надявам че ще можете да ми отговорите)
Мисля, че PLESIO предлагаха тази услуга. Попитай ги на имейла им или по телефона.
За съвместимост не мога да гарантирам. Консултирай се с прозиводителя на лаптопа ти. Възможно е да си издейсваш ново дъно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети