- Как мога да направя директна препратка????
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Как мога да направя директна препратка????
Създайте нова тема Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения 
Автор Съобщение
Shorter
Турист
Турист

Регистриран на: 08/01/2006 7:16 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 203
Мнение 08/02/2006 8:28 pm     Как мога да направя директна препратка???? Отговорете с цитат


Как мога да направя директна препратка???? примерно влизаш във някой сайт,а той те пренасочва към друг сайт как става туй?Щото искам а копирам едно нещо от един манияк

Последната промяна е направена от Shorter на 10/02/2006 12:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 08/02/2006 8:40 pm      Отговорете с цитат


<body onload="document.location.href='http://site.com'">
или
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://site.com ">
но първото по-добре ползвай.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Shorter
Турист
Турист

Регистриран на: 08/01/2006 7:16 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 203
Мнение 08/02/2006 9:04 pm      Отговорете с цитат


какво е това document.location???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 08/02/2006 9:07 pm      Отговорете с цитат


еми това е накъде да те пренасочи.а Onload буквално преведено значи "при зареждане" т.е. при зареждане изпълнява :
document.location.href='http://site.com'
т.е. пренасочване Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 08/02/2006 9:18 pm      Отговорете с цитат


<script language=JavaScript>window.location.href="index.php"</script>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2595
Мнение 08/02/2006 9:21 pm      Отговорете с цитат


с джава не е добре, щото аз примерно съм забранил джава и чак когато я позволя ще ме препрати, така че Onload е добро решение, въпреки че аз ползвам meta тага
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fci
Нов
Нов

Регистриран на: 04/12/2005 12:41 pm

Support: 0
Bonus: 3
Мнения: 71
Мнение 08/02/2006 10:50 pm      Отговорете с цитат


Цитат:
Как мога да направя директна препратка???? примерно влизаш във някой сайт,а той те пренасочва към друг сайт как става туй?


Хах ма май вече не остана кво да преписваш от мене! Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2595
Мнение 08/02/2006 10:56 pm      Отговорете с цитат


fci написа:
Цитат:
Как мога да направя директна препратка???? примерно влизаш във някой сайт,а той те пренасочва към друг сайт как става туй?


Хах ма май вече не остана кво да преписваш от мене! Twisted Evil


потърси админа беше дал някаде как точно става със pop-up
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 08/02/2006 10:59 pm      Отговорете с цитат


http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=577
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Shorter
Турист
Турист

Регистриран на: 08/01/2006 7:16 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 203
Мнение 10/02/2006 12:19 pm      Отговорете с цитат


Ей олигофрени я кажете нещо по точно ве
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 14/02/2006 9:34 pm      Отговорете с цитат


Shorter написа:
Ей олигофрени я кажете нещо по точно ве


Това не е бил shorter.
Писано е от друг IP адрес .(84.54.142.171)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 14/02/2006 10:11 pm      Отговорете с цитат


admin написа:
Shorter написа:
Ей олигофрени я кажете нещо по точно ве


Това не е бил shorter.
Писано е от друг IP адрес .(84.54.142.171)

Някой му е влизал с усера ли ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети