- WordPress - Всичко за блог системата
12345678910
WT форуми -> CMS -> WordPress - Всичко за блог системата
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 23/07/2009 1:30 am      Отговорете с цитат


diqna написа:
1. Как да махна потвърждението за email в WordPress?

Не разбрах за какво потвърждение става въпрсос ?

diqna написа:
2. как мога да направя някоя новина, да се показва над другите, като "важна" ..

Влез в админ панела и редактирай пост-а, който искаш да е "Важен" (sticky post).
В дясно има панел "Publish". Кликни на линка за редактиране до Visibility. После сложи отметка на "Stick this post to the front page" -> запазваш и update-ваш поста
WordPress - Всичко за блог системат

BitArt написа:
Някой може ли да ми каже от къде мога да сменя линка Регистрация да води към друга страница а не към тази която е оригиналната на WP.


И този въпрос неможах да разбера Rolling Eyes Как така към друга страница?
Виж това - http://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RaDo0o_16
Нов
Нов

Регистриран на: 18/05/2009 6:08 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 141
Мнение 29/07/2009 10:43 pm      Отговорете с цитат


Как да си прежеда темата?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BitArt
Нов
Нов

Регистриран на: 19/06/2008 1:38 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 87
Мнение 30/07/2009 4:00 pm      Отговорете с цитат


RaDo0o_16 написа:
Как да си прежеда темата?

Аз на моята преведох изреченията на англиски от всички файлове.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RaDo0o_16
Нов
Нов

Регистриран на: 18/05/2009 6:08 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 141
Мнение 30/07/2009 4:48 pm      Отговорете с цитат


И аз ги превеждам ама ми излизат така ????????? Смених чарсета същия ***
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BitArt
Нов
Нов

Регистриран на: 19/06/2008 1:38 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 87
Мнение 30/07/2009 5:40 pm      Отговорете с цитат


RaDo0o_16 написа:
И аз ги превеждам ама ми излизат така ????????? Смених чарсета същия ***

Неразбирам от кодове за да ти помогна но я виж в header.php такъв ли ти е кода за чарсета: <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RaDo0o_16
Нов
Нов

Регистриран на: 18/05/2009 6:08 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 141
Мнение 31/07/2009 11:44 am      Отговорете с цитат


BitArt написа:
RaDo0o_16 написа:
И аз ги превеждам ама ми излизат така ????????? Смених чарсета същия ***

Неразбирам от кодове за да ти помогна но я виж в header.php такъв ли ти е кода за чарсета: <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

ДА от cofig файла го променям Ма същия *** Замених тоя код:
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>"  />
Със този:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
Ама пак не се получи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BitArt
Нов
Нов

Регистриран на: 19/06/2008 1:38 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 87
Мнение 31/07/2009 1:28 pm      Отговорете с цитат


RaDo0o_16 написа:
BitArt написа:
RaDo0o_16 написа:
И аз ги превеждам ама ми излизат така ????????? Смених чарсета същия ***

Неразбирам от кодове за да ти помогна но я виж в header.php такъв ли ти е кода за чарсета: <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

ДА от cofig файла го променям Ма същия *** Замених тоя код:
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>"  />
Със този:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
Ама пак не се получи.

Какъв config файл? Ако wordpress ти е инсталиран на български по неговите файлове не трябва да пипаш нищо, а ако не е на български има начин да го побългариш. Доколкото рабрах си изтеглил нова тема за блога си и искаш да я преведеш. На моята тема пък и на другите този код за който говорехме трябва да го има единствено във файла header.php който трябва да е в папката на новата ти тема. На другите файлове такъв код няма. Ако и така не става нищо надявам се някой знаещ да ти помогне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 01/08/2009 7:38 pm      Отговорете с цитат


Конвертирай си файловете в UTF-8 Without BOM

WordPress - Всичко за блог системат
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ipss
Турист
Турист

Регистриран на: 25/07/2007 10:00 am

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 242
Мнение 14/08/2009 10:50 am      Отговорете с цитат


има ли функция която изкарва последните 5 коментара и препоръчаните теми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 14/08/2009 11:02 am      Отговорете с цитат


Последни коментари: Get Recent Comments (plugin)

За темите - нз дали има такъв плъгин. Автора на блога ли ще ги препоръчва? (сиреч - ти ?)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
porshegt
Нов
Нов

Регистриран на: 26/03/2008 2:45 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 160
Мнение 14/08/2009 11:06 am      Отговорете с цитат


Има ли плъгин за страници,т.е. да се показва 1 2 3 4 следваща,предишна.Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 14/08/2009 11:12 am      Отговорете с цитат


За странициране използвам следния плъгин - WP SEO-Pager
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> CMS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12345678910
Страница 3 от 10


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети