- WordPress - Всичко за блог системата
12345678910
WT форуми -> CMS -> WordPress - Всичко за блог системата
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
ipss
Турист
Турист

Регистриран на: 25/07/2007 10:00 am

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 242
Мнение 14/08/2009 11:28 am      Отговорете с цитат


svilkaa написа:
Последни коментари: Get Recent Comments (plugin)

За темите - нз дали има такъв плъгин. Автора на блога ли ще ги препоръчва? (сиреч - ти ?)

Точно аз!

edit: това не върши ли работа ?!? http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_get_recent_posts
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 14/08/2009 11:44 am      Отговорете с цитат


Ами аз под "препоръчани теми" разбирам в едно панелче (или так каквото е) да бъде едно малко списъче с линкове към подбрани постове.

С тази функция дето даде ще изкраш последните публикувани статии.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BitArt
Нов
Нов

Регистриран на: 19/06/2008 1:38 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 87
Мнение 14/08/2009 12:53 pm      Отговорете с цитат


Някой знае ли как мога да спра засичането на админ посещенията в google analytics. Намерих този код който се слага заедно с кода на Аналитикс:

<?php
if (!current_user_can('level_10')){ ?>
INSERT ANALYTICS CODE HERE
<?php } ?>

Обаче май не действа. Въпроса ми е дали level_10 трябва да е с друго число или за всички е 10.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 14/08/2009 1:01 pm      Отговорете с цитат


Пробвай така:

Цитат:
<?php
global $user_ID; if( $user_ID ) :
if(!current_user_can('level_10') ) :
?>

кода

<?php
endif;
endif;
?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BitArt
Нов
Нов

Регистриран на: 19/06/2008 1:38 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 87
Мнение 14/08/2009 1:09 pm      Отговорете с цитат


Утре ще видя дали ще ме засече Благодаря.

p.s. а тоя endif правилно ли е изписан?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ipss
Турист
Турист

Регистриран на: 25/07/2007 10:00 am

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 242
Мнение 14/08/2009 1:16 pm      Отговорете с цитат


svilkaa това за Гет "последни коментари" стана перфектно
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 14/08/2009 1:21 pm      Отговорете с цитат


BitArt написа:
p.s. а тоя endif правилно ли е изписан?


Да
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BitArt
Нов
Нов

Регистриран на: 19/06/2008 1:38 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 87
Мнение 15/08/2009 11:07 am      Отговорете с цитат


svilkaa написа:
Пробвай така:

Цитат:
<?php
global $user_ID; if( $user_ID ) :
if(!current_user_can('level_10') ) :
?>

кода

<?php
endif;
endif;
?>

Пробвах го и действа обаче ми излизат грешки по редовете във файла в който седи кода. Грешката е fatal error на html тага, като го изтрия излиза fatal error на body тага, като изтрия него излиза fatal error на следвашия ред и т.н.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 15/08/2009 11:29 am      Отговорете с цитат


Ами явно нещо не си го направил както трябва. Няма логика да не ти излиза грешка без проверката за админ, а да ти излиза когато тази проверка съществува.

В един блог, който поддържам съм направил подобна проверка, но не за analytics-a, а за getclicky.

Прегледай си пак html source-а и php кодовете.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
porshegt
Нов
Нов

Регистриран на: 26/03/2008 2:45 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 160
Мнение 15/08/2009 12:17 pm      Отговорете с цитат


Здравейте,може ли да кажете името на тази форма: http://svil4ok.info/contacts/
защото на моята форма като напиша на кирилица,изпращам,гледам си емайла и всичко ми излиза на шоклявица.Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svilkaa
Активен
Активен

Регистриран на: 21/03/2007 8:43 pm

Support: 260
Bonus: 1668
Мнения: 1601
Мнение 15/08/2009 3:31 pm      Отговорете с цитат


porshegt написа:
Здравейте,може ли да кажете името на тази форма: http://svil4ok.info/contacts/
защото на моята форма като напиша на кирилица,изпращам,гледам си емайла и всичко ми излиза на шоклявица.Благодаря.


Contact Form 7
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
porshegt
Нов
Нов

Регистриран на: 26/03/2008 2:45 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 160
Мнение 15/08/2009 3:50 pm      Отговорете с цитат


Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> CMS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12345678910
Страница 4 от 10


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети