- Значи ако може точно и ясно...
12
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Значи ако може точно и ясно...
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 19/02/2006 5:11 pm     Значи ако може точно и ясно... Отговорете с цитат


Здр.
Значи търся скрипт който всеки потребител да може да пуска новина от типа "интернет,софт, и т.н.) като дата.бг!И като попълни там данните за новина да се изпраща в форума и модератора да казва да ли ще се качва или няма да се качва.
Намерих сумата си скриптове за тва никои не работеше изписваха некви простоти!За тва ако може някои то4но и ясно да пусне такъв скрипт тук преди това тестван и да се знае че работи!Много ще съм ви благодарен ако го направите.Сигорно не е само то един фаил (от 2,3) ама моля ако някои го има или може да го напише да го напраи да го пасне тук
10x Предварително Question

П.П Не ми даваите линкове към дата.бг даите ми вие тук кода
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 19/02/2006 5:52 pm      Отговорете с цитат


знам че системата е107 има таково нещо кадето всеки може да прашта новини и администратора да ги разглежда и да одобрява за публикация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 19/02/2006 6:30 pm      Отговорете с цитат


А и може ли някои да ми даде линк да си дръпна некви Flashki???Трябва ми флаш светкавици!!!Плс даите линк
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 19/02/2006 7:04 pm     Re: Значи ако може точно и ясно... Отговорете с цитат


Maricha написа:
Здр.
Значи търся скрипт който всеки потребител да може да пуска новина от типа "интернет,софт, и т.н.) като дата.бг!И като попълни там данните за новина да се изпраща в форума и модератора да казва да ли ще се качва или няма да се качва.
Намерих сумата си скриптове за тва никои не работеше изписваха некви простоти!За тва ако може някои то4но и ясно да пусне такъв скрипт тук преди това тестван и да се знае че работи!Много ще съм ви благодарен ако го направите.Сигорно не е само то един фаил (от 2,3) ама моля ако някои го има или може да го напише да го напраи да го пасне тук
10x Предварително Question

П.П Не ми даваите линкове към дата.бг даите ми вие тук кода




Ето ти два файла:

post.html

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Търсене предлагане</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<script type="text/javascript" src="form.js"></script>
</head>
<body >
<br/><br/><form action="tema.php" method="post" target="_blank"
<table border="0" align="center">
<tr>
<td colspan="2"><b> Напиши статия: </b><br/><textarea name="contents" cols="80" rows="15"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"> Тема:
<select name="tema" >
<option value="--">--</option>
<option value="Софтуер" >Софтуер</option>
<option value="Хардуер" >Хардуер</option>
<option value="Програмиране" >Програмиране</option>
<option value="Интернет" >Интернет</option>
</select><br/>
<td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">Моля, попълнете Вашите данни:</td>
</tr>
<tr>
<td><b>Име:</b></td>
<td><input type="text" name="ime" ></td>
</tr>
<tr>
<td >e-mail:</td>
<td><input type="text" name="posta"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" align="center"><br/><input type="submit" value="Изпрати "></td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

И tema.php :

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Статия</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body >
<table border="0" align="center">
<tr>
<td colspan="2">
<?php
$ip= getenv("REMOTE_ADDR");
$danni=$HTTP_POST_VARS['contents'];
$danni1=str_replace(" ","",$danni);
if ($danni1=='')
{echo "Не сте написали статия!!!
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
";exit;}

$ime=$HTTP_POST_VARS['ime'];
$ime1=str_replace(" ","",$ime);
if ($ime1=='')
{echo "Не сте попълнили Вашето име!!!
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
";exit;}


$posta=$HTTP_POST_VARS['posta'];
$tema=$HTTP_POST_VARS['tema'];
$message="Статия :\n".$danni."\n\nТема:".$tema."\n Лични данни:\n Име: ".$ime."\n email: ".$posta."\n IP:".$ip;
$body1="Статията е изпратена!";
$to = 'твоята поща' . ', ';
$subject = $tema;
$headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/plain;charset=windows-1251' . "\r\n";
$headers .='From:'.$posta . "\r\n" .
'Reply-To:'.$posta. "\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();



mail($to, $subject, $message, $headers);


?>
Вашата статия е изпратена. Smile
</td>
</tr>
</table
</body>
</head>




Така могат да ти пращат статий директно на пощата ти.
В скрипта трябва само да замениш текста твоята поща с
адреса на пощата ти.
Тествано е на хостинг в icnbg.com.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 19/02/2006 9:31 pm      Отговорете с цитат


ЗНачи я виж те правилно ли съм написал или има някъде гре6ка:
[colour=red]post.html[/color]
post.html
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Търсене предлагане</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<script type="text/javascript" src="form.js"></script>
</head>
<body >
<br/><br/><form action="tema.php" method="post" target="_blank"
<table border="0" align="center">
<tr>
<td colspan="2">Заглавие :
<input type="text" name="ime2" >
<br/>
<td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><b> Напиши статия: </b><br/><textarea name="contents" cols="80" rows="15"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"> Тема:
<select name="tema" >
<option value="--">--</option>
<option value="Софтуер" >Софтуер</option>
<option value="Хардуер" >Хардуер</option>
<option value="Програмиране" >Програмиране</option>
<option value="Интернет" >Интернет</option>
</select><br/>
<td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">Картинка (url) :

<textarea name="textarea" rows="2" cols="70"></textarea>
<br/>
<td>
</tr>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">Източник на инфото :
<textarea name="news_src" rows="2" cols="70"></textarea>
<br/>
<td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">Моля, попълнете Вашите данни:</td>
</tr>
<tr>
<td><b>Име:</b></td>
<td><input type="text" name="ime" > </td>
</tr>
<tr>
<td >e-mail:</td>
<td><input type="text" name="posta"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" align="center"><br/><input type="submit" value="Изпрати "></td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

[colour=red]tema.php[/colour]
ето тук маи има грешка кажете ква е тя:


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Статия</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body >
<table border="0" align="center">
<tr>
<td colspan="2">
<?php
$ip= getenv("REMOTE_ADDR");
$danni=$HTTP_POST_VARS['contents'];
$danni1=str_replace(" ","",$danni);
if ($danni1=='')
{echo "Не сте написали статия!!!
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
";exit;}

$ime=$HTTP_POST_VARS['ime'];
$ime1=str_replace(" ","",$ime);
if ($ime1=='')
{echo "Не сте попълнили Вашето име!!!
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
";exit;}

$ime=$HTTP_POST_VARS['zaglavie'];
$ime1=str_replace(" ","",$zaglavie);
if ($ime1=='')
{echo "Не сте написали заглавието!!!
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
";exit;}

$ime=$HTTP_POST_VARS['izto4nika'];
$ime1=str_replace(" ","",$izto4nika);
if ($ime1=='')
{echo "Не сте написали източника на информация!!!
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
";exit;}


$posta=$HTTP_POST_VARS['posta'];
$tema=$HTTP_POST_VARS['tema'];
$message="Статия :\n".$danni."\n\nТема:".$tema."\n Лични данни:\n Име: ".$ime."\n email: ".$posta."\n IP:".$ip;
$body1="Статията е изпратена!";
$to = 'angel_99@abv.bg' . ', ';
$subject = $tema;
$headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/plain;charset=windows-1251' . "\r\n";
$headers .='From:'.$posta . "\r\n" .
'Reply-To:'.$posta. "\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();



mail($to, $subject, $message, $headers);


?>
Вашата статия е изпратена. Smile
</td>
</tr>
</table
></body>
</head>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 19/02/2006 10:14 pm      Отговорете с цитат


Добавих "Заглавие,Картинак,изто4ник
кажете къде е грещката
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 19/02/2006 10:22 pm      Отговорете с цитат


Значи попълних я обаче ми изпрати само това:

Статия :
НФДСФКДСФКДСК

Тема:Програмиране
Лични данни:
Име: Maricha
email: angel_8888@abv.bg
IP:82.199.*******
а трябваше и да ми изпрати
Заглавие:.......
Картинка урл:.....
и
Ифото на изто4ник:....
каже какво още трябва да се добави в скрипта моля виж те го
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 20/02/2006 12:38 am      Отговорете с цитат


Maricha написа:
А и може ли някои да ми даде линк да си дръпна некви Flashki???Трябва ми флаш светкавици!!!Плс даите линк


http://www.flashkit.com/movies/Effects/Special_Effects/Light_Cr-Obsidian-729/index.php
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 20/02/2006 1:28 pm      Отговорете с цитат


ОК 10x staff аре плсс някои да каже за това ето ви линк да видите:
www.filesbg.com/post.html
Плсс хелп спе6но е плс
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 20/02/2006 3:36 pm      Отговорете с цитат


какво да се каже
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 20/02/2006 3:39 pm      Отговорете с цитат


Еми пич зна4и като напише някои тема не ми изпра6та какво е заглавието ,изто4ника и картинакта????!!!Виж какво съм написал там в tema.php сигорно гре6но съм добавил скрипта плсс преправиго както трябва да е и ми го даи плсс
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 21/02/2006 2:07 pm      Отговорете с цитат


Няма ли КОИ ДА ПОМОГНЕ???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети