- Ако някои може да даде??
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Ако някои може да даде??
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 21/02/2006 8:19 pm     Ако някои може да даде?? Отговорете с цитат


Може ли някои да даде Java Script kod от един бар да излиза някакъв текст?Като дата.бг
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 21/02/2006 9:01 pm      Отговорете с цитат


100% го има тука http://www.dynamicdrive.com/ , сега не мога да каже къде точно е (нямам време в момента) потърси си го сам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 21/02/2006 9:11 pm      Отговорете с цитат


Може да го препишеш от самата дата.бг.
Сега ще погледна как са го направили и ще ти го дам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 21/02/2006 9:33 pm      Отговорете с цитат


ок 10 х!!!4акам те
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 21/02/2006 9:41 pm      Отговорете с цитат


<script LANGUAGE="JavaScript1.2">
var pagewidth, stylescript;
pagewidth=500; stylescript=500;
document.write("<table border='0' cellspacing='5' cellpadding='0' width='"+(pagewidth+122)+"' align='center'><tr><td align='center' width='100%' valign='top'>");
</script>

<script language="JavaScript1.2">
var marqueewidth=pagewidth-230;
var marqueeheight="14px"; var marqueespeed=1;
var marqueebgcolor=""; var pauseit=1;
var iedom=document.all||document.getElementById;
var marqueecontent='<nobr>От 15.01.2006 всички потребители, чиито основни снимки са нереални
ще бъдат премахвани от галерията на Data.BG. ;</nobr>';
if (iedom) document.write('<span id="temp" style="visibility:hidden;position:absolute;top:-100px;left:-100000px">'+marqueecontent+'</span>');
marqueespeed = (document.all) ? marqueespeed : Math.max(1, marqueespeed-1); //slow speed down by 1 for NS
var copyspeed=marqueespeed; var pausespeed=(pauseit==0)? copyspeed: 0; var actualwidth=''; var cross_marquee, ns_marquee;
function populate(){
    if (iedom){ cross_marquee=document.getElementById? document.getElementById("iemarquee") : document.all.iemarquee; cross_marquee.style.left=parseInt(marqueewidth)+8+"px"; cross_marquee.innerHTML=marqueecontent; actualwidth=document.all? temp.offsetWidth : document.getElementById("temp").offsetWidth; }
    else if (document.layers){ ns_marquee=document.ns_marquee.document.ns_marquee2; ns_marquee.left=parseInt(marqueewidth)+8; ns_marquee.document.write(marqueecontent); ns_marquee.document.close(); actualwidth=ns_marquee.document.width; }
    lefttime=setInterval("scrollmarquee()",20);
}
window.onload=populate;
function scrollmarquee(){
    if (iedom){ if (parseInt(cross_marquee.style.left)>(actualwidth*(-1)+8)) cross_marquee.style.left=parseInt(cross_marquee.style.left)-copyspeed+"px"; else cross_marquee.style.left=parseInt(marqueewidth)+8+"px";
    } else if (document.layers){ if (ns_marquee.left>(actualwidth*(-1)+8)) ns_marquee.left-=copyspeed; else ns_marquee.left=parseInt(marqueewidth)+8; } }
    if (iedom||document.layers){
   with (document){ document.write('<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><td>')
       if (iedom){ write('<div style="position:relative;width:'+marqueewidth+';height:'+marqueeheight+';overflow:hidden"><div style="position:absolute;width:'+marqueewidth+';height:'+marqueeheight+';background-color:'+marqueebgcolor+'" onMouseover="copyspeed=pausespeed" onMouseout="copyspeed=marqueespeed"><div id="iemarquee" style="position:absolute;left:0px;top:0px"></div></div></div>'); }
      else if (document.layers){ write('<ilayer width='+marqueewidth+' height='+marqueeheight+' name="ns_marquee" bgColor='+marqueebgcolor+'><layer name="ns_marquee2" left=0 top=0 onMouseover="copyspeed=pausespeed" onMouseout="copyspeed=marqueespeed"></layer></ilayer>') }
       document.write('</td></table>');
        }
}
</script>


Това в червеното може да го редактираш както намериш за добре.

Последната промяна е направена от admin на 21/02/2006 9:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 21/02/2006 9:43 pm      Отговорете с цитат


10 X ПИ4!!мОЖЕШ ДА ЗАКЛЮЧВАШ ТЕАМТА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 21/02/2006 9:51 pm      Отговорете с цитат


ЕДИТ:


<script language="JavaScript1.2">
var pagewidth, stylescript;
pagewidth=900; stylescript=500;
var marqueewidth=pagewidth-230;
var marqueeheight="14px"; var marqueespeed=1;
var marqueebgcolor=""; var pauseit=1;
var iedom=document.all||document.getElementById;
var marqueecontent='<nobr><font class="submenu">От 15.01.2006 всички потребители, чиито основни снимки са нереални ще бъдат премахвани от галерията на Data.BG. Ако имате повече от 1 снимка в профила си и поне 1 реална снимка, посочете реалната като основна (под снимките има бутон "Основна"). <font color=\'red\'>Това се отнася само за галерията на Data.BG, а не за останалите услуги.</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</font></nobr>';
if (iedom) document.write('<span id="temp" style="visibility:hidden;position:absolute;top:-100px;left:-100000px">'+marqueecontent+'</span>');
marqueespeed = (document.all) ? marqueespeed : Math.max(1, marqueespeed-1); //slow speed down by 1 for NS
var copyspeed=marqueespeed; var pausespeed=(pauseit==0)? copyspeed: 0; var actualwidth=''; var cross_marquee, ns_marquee;
function populate(){
    if (iedom){ cross_marquee=document.getElementById? document.getElementById("iemarquee") : document.all.iemarquee; cross_marquee.style.left=parseInt(marqueewidth)+8+"px"; cross_marquee.innerHTML=marqueecontent; actualwidth=document.all? temp.offsetWidth : document.getElementById("temp").offsetWidth; }
    else if (document.layers){ ns_marquee=document.ns_marquee.document.ns_marquee2; ns_marquee.left=parseInt(marqueewidth)+8; ns_marquee.document.write(marqueecontent); ns_marquee.document.close(); actualwidth=ns_marquee.document.width; }
    lefttime=setInterval("scrollmarquee()",20);
}
window.onload=populate;
function scrollmarquee(){
    if (iedom){ if (parseInt(cross_marquee.style.left)>(actualwidth*(-1)+8)) cross_marquee.style.left=parseInt(cross_marquee.style.left)-copyspeed+"px"; else cross_marquee.style.left=parseInt(marqueewidth)+8+"px";
    } else if (document.layers){ if (ns_marquee.left>(actualwidth*(-1)+8)) ns_marquee.left-=copyspeed; else ns_marquee.left=parseInt(marqueewidth)+8; } }
    if (iedom||document.layers){
   with (document){ document.write('<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><td>')
       if (iedom){ write('<div style="position:relative;width:'+marqueewidth+';height:'+marqueeheight+';overflow:hidden"><div style="position:absolute;width:'+marqueewidth+';height:'+marqueeheight+';background-color:'+marqueebgcolor+'" onMouseover="copyspeed=pausespeed" onMouseout="copyspeed=marqueespeed"><div id="iemarquee" style="position:absolute;left:0px;top:0px"></div></div></div>'); }
      else if (document.layers){ write('<ilayer width='+marqueewidth+' height='+marqueeheight+' name="ns_marquee" bgColor='+marqueebgcolor+'><layer name="ns_marquee2" left=0 top=0 onMouseover="copyspeed=pausespeed" onMouseout="copyspeed=marqueespeed"></layer></ilayer>') }
       document.write('</td></table>');
        }
}
</script>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 21/02/2006 9:51 pm      Отговорете с цитат


Пич би ли ми казал как това да го вкарам да се показва на бара??Нещo не става???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 21/02/2006 9:53 pm      Отговорете с цитат


Погледни преди поста ти съм дал друг скрипт че бях объркал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 21/02/2006 9:58 pm      Отговорете с цитат


АМа пи4 кажи как да го сложа в bara????
виж:
....
<tr height="2">
<td class="menu" colspan="17" align="center" height="2" valign="middle"></td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p><img src="images/bar2.jpg" width="1000" height="30"></p>
<table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="5" width="1002">
<tbody>
<tr>
.....
Ето там където пише "images/bar2.jpg/ как да го вмъкна и да застане по него и да върви??А пи4 кажи
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 21/02/2006 10:18 pm      Отговорете с цитат


Просто пробвай да вмъкнеш целия скрипт някъде примерно след
<p><img src="images/bar2.jpg" width="1000" height="30"></p>
и виж какво ще стане.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 21/02/2006 10:21 pm      Отговорете с цитат


а пи4 като го сложа и отива в горния десен ъгъл????Що така??
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети