- за регистрирането на потребители въпрос??????Хелп
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> за регистрирането на потребители въпрос??????Хелп
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 25/02/2006 11:05 am     за регистрирането на потребители въпрос??????Хелп Отговорете с цитат


Здр.
Можете ли да ми обясните значи как да речем някои потребител като влезе да им се покаже категория "меню"??А когато не е регистриран не може да вижда тази категория??Кои скрипт да изпозлвам с датабазата или бездатабазата???И можете ли да ми кажете как да сложа потребителите от форума ми и от тракера и на всякъде щом се регнеш веднъж да си навскъде и в форума и в тракера и в саита??Плс помогнете спешно ми трябва
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maricha
Нов
Нов

Регистриран на: 18/10/2005 1:35 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 184
Мнение 25/02/2006 12:59 pm      Отговорете с цитат


а и като направих скрипта за потребители с MYSQL ВИЖТЕ КВО МИ ИЗЛИЗА:

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/matricha/public_html/register/login.php:1) in /home/matricha/public_html/register/login.php on line 2

Ето ви линкс да видите:
www.filesbg.com/register/login.php
www.filesbg.com/register/register.php

Защо така плсс отговорете на това и на другите ми въпроси от темата псс
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 25/02/2006 4:08 pm      Отговорете с цитат


Този скрипт който ползваш има грешки, трябва урока да се оправи.
http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=423 Добави този код във register.php и login.php и други работи трябва да се оправят
bafitu написа:
OMG как можах да го забравя това въй въй...
ето това е от уроците и работи.Добави го във register.php и login.php в началото:
function filled_out($form_vars)
{

foreach ($form_vars as $key => $value)
{
if (!isset($key) || ($value == ''))
return false;
}
return true;
}
if(!filled_out($HTTP_POST_VARS))
{
echo '
<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1251">

</head>

<body>

<br>

<b><big> <font color=#ff0000> Не сте попълнили всички полета. </font>

<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="2; URL=login.php">

';
exit;
}

и би трябвало да няма проблеми , а иначе някакви други дупки откри ли освен тази ОГРОМНАТА ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети