- Търся скрипт!
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Търся скрипт!
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 25/09/2005 5:36 pm     Търся скрипт! Отговорете с цитат


Ще можете ли да ми помогнете ,значи търся скрип ,които да сменя 2 или повече картинки при рефрешване на страница ...демек всеки път когато включиш тази страница да ти се появява различна картинка ..
плс ... Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 25/09/2005 6:59 pm     Re: Търся скрипт! Отговорете с цитат


Player_pz написа:
Ще можете ли да ми помогнете ,значи търся скрип ,които да сменя 2 или повече картинки при рефрешване на страница ...демек всеки път когато включиш тази страница да ти се появява различна картинка ..
плс ... Laughing


Ще гледам и това да направя до утре.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 25/09/2005 7:39 pm      Отговорете с цитат


<offtopic> Player_pz </offtopic> водях че си се справил с iframe браво мен това ме мъчеше доста време докато админ-а неми каза как става Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 25/09/2005 8:00 pm      Отговорете с цитат


Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 26/09/2005 12:08 am     Re: Търся скрипт! Отговорете с цитат


Player_pz написа:
Ще можете ли да ми помогнете ,значи търся скрип ,които да сменя 2 или повече картинки при рефрешване на страница ...демек всеки път когато включиш тази страница да ти се появява различна картинка ..
плс ... Laughing



<script language="JavaScript">
<!--

function random_imglink(){
var myimages=new Array()

myimages[1]="image1.gif"
myimages[2]="image2.gif"
myimages[3]="image3.gif"
myimages[4]="image4.gif"
myimages[5]="image5.gif"
myimages[6]="image6.gif"

var ry=Math.floor(Math.random()*myimages.length)
if (ry==0)
ry=1
document.write('<img src="'+myimages[ry]+'" border=0>')
}
random_imglink()
//-->
</script>


Този скрипт ти дава всеки път различна картинка (от общо 6).
Ако не се оправиш сам пак пиши.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 26/09/2005 1:01 pm      Отговорете с цитат


Мерси много ,мноо те уважаам ...само да те питам как мога да скрия
java scripta които ми даде ,демек като някои натисне бутона
view source да не ми вижда скрипта ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 28/09/2005 12:51 am      Отговорете с цитат


Player_pz написа:
Мерси много ,мноо те уважаам ...само да те питам как мога да скрия
java scripta които ми даде ,демек като някои натисне бутона
view source да не ми вижда скрипта ?


Точно това му е хубавото на javascript-a.
НЯма как да го скриеш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maxaffey
Нов
Нов

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 149
Мнение 01/10/2005 7:35 pm      Отговорете с цитат


Player_pz написа:
Мерси много ,мноо те уважаам ...само да те питам как мога да скрия
java scripta които ми даде ,демек като някои натисне бутона
view source да не ми вижда скрипта ?



много як скрипт, а има ли начин към тези снимки да се добави и линк, т.е. да се сменят и снимките, но всеки да си носи и линка с него?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 02/10/2005 9:08 am      Отговорете с цитат


Ми питай админа .....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети