- PHP Галерия с картинки без база данни
12
WT форуми -> Всичко за phpBB -> PHP Галерия с картинки без база данни
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
alex95_bg_2
Tourist Defender

Регистриран на: 24/07/2008 10:25 am

Support: 325
Bonus: 694
Мнения: 5462
Мнение 13/04/2009 10:41 pm      Отговорете с цитат


Цитат:
Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/html/pics/index.php on line 72

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/html/pics/index.php on line 72

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/html/pics/index.php on line 72

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/html/pics/index.php on line 72

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/html/pics/index.php on line 72

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/html/pics/index.php on line 72
и знам от какво е Smile
if (is_file($folder.$file) && in_array(strtolower(end(explode(".", $file))), $pics_ex))
и на мен ми се е слочвало без да схващам защо, но трябва да разделиш тези функции с променливи
в смисъл
$ext = explode(".", $file);
$ext = strtolower(end($ext));
if (is_file($folder.$file) && in_array($ext, $pics_ex) .......

заради end(explode(... се получава най-вероятно, поне при мен Smile

p.s. да, след това се махна грешката Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
beta16
Нов
Нов

Регистриран на: 06/04/2009 12:16 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 79
Мнение 13/04/2009 11:08 pm      Отговорете с цитат


HunteR написа:
beta16 написа:
може ли дами кажеш как да махна категориите и да сложа повече снимки на ред

Доста модване ще е докато махнеш напълно категориите.
А за снимките направи да са 49 на страница. Скрипта автоматично ще ги сложи по 7 на ред Smile
е да ама аз искам да са по 7 на ред на и така 3 реда на долу а можеш ли да се пробваш да махнеш категориите колко можеш че мн ми забива от тях
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ReXTaN
Турист
Турист

Регистриран на: 29/10/2007 9:16 am

Support: 30
Bonus: 90
Мнения: 447
Мнение 07/05/2009 6:21 pm      Отговорете с цитат


Можели някой да ми каже как да изкарам категориите?
Да са отстрани че нещо не ми излизат Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
toigalbg
Нов
Нов

Регистриран на: 02/11/2006 9:42 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 7
Мнение 31/05/2009 10:59 am      Отговорете с цитат


и на мен не ми излизат. Моля някой да помогне... Ето какво излиза, когато се направи папка в pics: www.12j.patkata.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Doris
Редовен
Редовен

Регистриран на: 06/07/2006 8:17 pm

Support: 47
Bonus: 185
Мнения: 1102
Мнение 31/05/2009 11:31 pm      Отговорете с цитат


Понеже получавам ЛС с въпроси за списъка с категориите в галерията на Hunter, ще сложа тук линкове към две теми, където се вижда как става:
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=367230&highlight=#367230
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=368142&highlight=#368142

Има и един по-прост начин:
http://momenti.info/hGallery/indexr.php
http://momenti.info/hGallery/indexr.rar
но се губи първоначалния замисъл за универсалност.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
toigalbg
Нов
Нов

Регистриран на: 02/11/2006 9:42 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 7
Мнение 01/06/2009 8:56 am      Отговорете с цитат


Doris написа:
Понеже получавам ЛС с въпроси за списъка с категориите в галерията на Hunter, ще сложа тук линкове към две теми, където се вижда как става:
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=367230&highlight=#367230
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=368142&highlight=#368142

Има и един по-прост начин:
http://momenti.info/hGallery/indexr.php
http://momenti.info/hGallery/indexr.rar
но се губи първоначалния замисъл за универсалност.

Мерси много!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vasilev5
Нов
Нов

Регистриран на: 04/01/2007 6:57 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 144
Мнение 01/07/2009 1:51 pm     как да подредя снимките в апределен ред Отговорете с цитат


как да подредя снимките в апределен ред
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
HunteR
Tourist Defender

Регистриран на: 28/05/2006 5:26 pm

Support: 352
Bonus: 695
Мнения: 3999
Мнение 02/07/2009 2:37 pm      Отговорете с цитат


Поразгледай функциите за сортиране на масиви Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
error
Турист
Турист

Регистриран на: 24/05/2009 9:01 pm

Support: 19
Bonus: 31
Мнения: 479
Мнение 02/07/2009 2:38 pm      Отговорете с цитат


Браво много добре се е получило!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
b0n3v
Нов
Нов

Регистриран на: 20/02/2010 2:37 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 1
Мнение 20/02/2010 2:56 pm      Отговорете с цитат


Темата е Много добра!
С малкото ми познания в езика PHP си я по промених малко, но се сблъсках с други два проблема ....
1.Искам да направя раздел Коли с подраздели... Но тук идва проблема ... Искам когато цъкна на коли да излизат всички,а когато цакна на някоя марка само тя ...
Примерно папкатами е pics/Cars/Audi
И правя линк на меню-то (..) ./index.php?kat=cars - OK
Ама за подпапката нестава така (..) ./index.php?kat=cars/аudi/ - Problem
Ще съм благодарен, ако някой може да помогне !
2.Искам да ми показа името на файла без разширението му и без дериакторията ...
Пробвах 1-2 начина неуспешни ....

Предварително ви благодаря !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
freedom_96
Нов
Нов

Регистриран на: 20/02/2010 2:49 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 84
Мнение 20/02/2010 3:13 pm      Отговорете с цитат


А можеш ли да я направиш +upload page?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
VAS0
Нов
Нов

Регистриран на: 09/01/2013 12:41 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 1
Мнение 09/01/2013 8:31 pm      Отговорете с цитат


Parse error: syntax error, unexpected 'elseif' (T_ELSEIF) in D:\wamp\www\Gallery\index.php on line 86

А тази грешка как се оправя?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 2 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети