- Къде е проблемът в този php-код?
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Къде е проблемът в този php-код?
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
brute
Нов
Нов

Регистриран на: 07/01/2006 11:32 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 44
Мнение 07/03/2006 7:19 am     Къде е проблемът в този php-код? Отговорете с цитат


<form action="insert.php" method="post">
Heigh<input type="text" name="heigh"><br>
Title <input type="text" name="title">
bold 
<input type="text" name="bold" value="1">
italic
<input type="text" name="italic" value="1"><br>
Size <input type="text" name="size"><br>
Picture Url <input type="text" name="url"><br>
Description <input type="text" name="desc"><br>
Size Description <input type="text" name="sized"><br>
Address <input type="text" name="address"><br>
Phone: <input type="text" name="tel"><br>
Fax: <input type="text" name="fax"><br>
E-mail: <input type="text" name="email"><br>
Category <input type="text" name="web"><br>
<input type="Submit">
</form> 



<?
$user="root";
$password="";
$database="kvart";

$heigh=$HTTP_POST_VARS['heigh'];
$title=$HTTP_POST_VARS['title'];
$size=$HTTP_POST_VARS['size'];
$bold=$HTTP_POST_VARS['bold'];
$italic=$HTTP_POST_VARS['italic'];
$url=$HTTP_POST_VARS['url'];
$descr=$HTTP_POST_VARS['descr'];
$sized=$HTTP_POST_VARS['sized'];
$address=$HTTP_POST_VARS['address'];
$tel=$HTTP_POST_VARS['tel'];
$fax=$HTTP_POST_VARS['fax'];
$email=$HTTP_POST_VARS['email'];
$cat=$HTTP_POST_VARS['cat'];
mysql_connect(localhost,$user,$password);
mysql_select_db($database) or die( "DB error (table)");

$query = "INSERT INTO slatina VALUES ('$heigh','$title','$size','$bold','$italic,'$url','$descr','$sized','address','$tel','$fax','$email,'$cat')";
mysql_query($query);
?>



къде е проблемът в този код? защото неможе да се качи в SQl базата данни?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 07/03/2006 6:42 pm      Отговорете с цитат


На пръв поглед не виждам проблем.
КАква грешка ти дава???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 07/03/2006 6:57 pm      Отговорете с цитат


имаш ли тази база данни : kvart?
имаш ли в базата данни таблицата която си посочил...
и аз невиждам нещо нередно , но наистина доста ще помогнеш ако дадеш грешката Smile
ЕДИТ: всъщност сега като се загледах видях това :
'$italic,

а трябва да е
'$italic',
Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
brute
Нов
Нов

Регистриран на: 07/01/2006 11:32 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 44
Мнение 07/03/2006 9:14 pm      Отговорете с цитат


bafitu - да това беше маика му мръсна някакви кавички Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети