А само да питам тоя филм Огледала добър ли е ?
Трейлъра не ме очарова особено,а резюмето е много кратко и не се описва чак толкова филма. А оценката му в за***** е 4.6/5.0.
В последно време както всички знаем излизат всевъзможно тъпи филми и просто се чудя дали има хубав сред всички тях.
Не искам да е психо а да е ужас филма.
Би ли написал и кратко описание/резюме на филма ако не те мързи или поне да споделиш мнение за него ...
На мен лично доста ми хареса филма.Не е както всички останали ужаси(някой психопат почва да реже наред).Има само 2 момента кадето е малко страшно но като цяло е много добър. В него се разказва за едно момиче което било обладано от някакъв вид демон или нещо подобно и лекарят(психиятарът) е затварял за известно време в стая пълна с огледала.Обаче това момиче мн страшно едно такова постоянно крещи xD и е доста силна. И този вид демон я оставя и влиза в огледалата (всички).Тя после върви на място където няма огледала и си живее до към 70 години.През това време този демон в огледалата иска от разни хора да намерят тази героиня(лудата) и ако не искат той убива семейството им.Главният актиор (Кийфър Съдърланд) я намира, закарвая там обратно в тази стаичка пълна с огледала и демонът се връща обратно в нея.После той я убива(с малко затруднение).Но се оказа че сега на мястото на този демон в огледалото е той в огледалото (но не такъв злобен ) и свърши. Дано има mirrors 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети