- <code></code>
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> <code></code>
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3559
Мнение 29/04/2006 8:29 pm     <code></code> Отговорете с цитат


Някакви идеи защо това не става?

<code><a href="http://search.coolinc.info" target=_blank><IMG alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 src="http://search.coolinc.info/banner_6.gif"></a></code>

Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 29/04/2006 9:56 pm     Re: <code></code> Отговорете с цитат


Soul_Stealler написа:
Някакви идеи защо това не става?

<code><a href="http://search.coolinc.info" target=_blank><IMG alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 src="http://search.coolinc.info/banner_6.gif"></a></code>

Rolling Eyes


Щото първо се пише src след Img тага!!!


<code><a href="http://search.coolinc.info" target=_blank><IMG src="http://search.coolinc.info/banner_6.gif" alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 ></a></code>


Първо главното, после опциите към картинката Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3559
Мнение 29/04/2006 10:08 pm      Отговорете с цитат


пак не става... Shocked Ето, виж http://search.coolinc.info/banners.php
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 29/04/2006 10:15 pm     Re: <code></code> Отговорете с цитат


Soul_Stealler написа:
Някакви идеи защо това не става?

<code><a href="http://search.coolinc.info" target=_blank><IMG alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 src="http://search.coolinc.info/banner_6.gif"></a></code>




Fena този път не е разбрал въпроса и се изказва неподготвен.
Аз да му го върна дето ме засече за FTP-то. Smile



Искаш да напишеш код в HTML страницата ли и да не се изпълни?
Ето какво може да направиш.
&lt;a href="http://search.coolinc.info" target=_blank> 
&lt;IMG src="http://search.coolinc.info/banner_6.gif" alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 >&lt;/a>





Заменяш < с &lt; и кода няма да се изпълни.

Ето ти демо:

http://web-tourist.net/project/nvidia/code.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 29/04/2006 10:46 pm      Отговорете с цитат


Ооо, да се беше оточнил, ми сложи кода в <textarea></textarea> и няма да имаш проблеми, ти сам си избираш, на админа версията също е добра...дори може да е по-добра ако се нагласят цветовете...сам си избери
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3559
Мнение 29/04/2006 10:57 pm      Отговорете с цитат


perfect Very Happy ...Точно това търсех...10х
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 29/04/2006 11:03 pm      Отговорете с цитат


сложи му едно <center></center> на кода да изглежда по-добре, ако се бориш за валидна страница <table align="center" border="0"></table>

защото <center> вече е излезнал от употреба...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3559
Мнение 29/04/2006 11:06 pm      Отговорете с цитат


Центрирах го в средата, ама май вляво изглеждаше по-добре... Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 29/04/2006 11:13 pm      Отговорете с цитат


Е ти си приценяваш, на мен лично така по ми харесва
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 29/04/2006 11:26 pm      Отговорете с цитат


Ето един много добър генератор за тази работа http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=357
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3559
Мнение 29/04/2006 11:29 pm      Отговорете с цитат


10х staf, ей сега ще го пробвам...а бтв, защо не става с <code> (просто от любопитство)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 29/04/2006 11:34 pm      Отговорете с цитат


Soul_Stealler написа:
10х staf, ей сега ще го пробвам...а бтв, защо не става с <code> (просто от любопитство)


аз лично никога не съм го използвал, май вече не се подържа от браузърите или се подържа само от IE, знам ли...този таг не ми харесва Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети