- Регистриране и логване
123
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Регистриране и логване
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 08/05/2006 8:16 pm     Регистриране и логване Отговорете с цитат


Някои можели да ми каже как да направя така че е моя саит(localsarvar) да има регистриране и логване ама не се хоства от мен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 08/05/2006 8:49 pm     Re: Регистриране и логване Отговорете с цитат


Maistorcheto написа:
Някои можели да ми каже как да направя така че е моя саит(localsarvar) да има регистриране и логване ама не се хоства от мен



http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=360
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 08/05/2006 9:50 pm     Re: Регистриране и логване Отговорете с цитат


admin написа:
Maistorcheto написа:
Някои можели да ми каже как да направя така че е моя саит(localsarvar) да има регистриране и логване ама не се хоства от мен



http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=360



admin тва го знам ама не става то иска да се хоства от мен сайта Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 08/05/2006 11:07 pm      Отговорете с цитат


Какво разбираш под това да се хоства от теб?
Този сайт също не се хоства от мен но мога да си правя каквото искам.

Най-лошия вариант е да си го хостваш сам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 09/05/2006 6:00 pm      Отговорете с цитат


ми тва значи да се хоства от мойто PC моя комп да го направя сарвар. Та ся да се варним кам темата значи аз пробвах с тва да се регистрирам и то пише там нещо еи тва
Регистриране и логване
давами че регистрацията е успешна и после вече кат се логвам ми дава тва
Регистриране и логване
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Soul_Stealler
Tourist Defender

Регистриран на: 20/12/2005 5:52 pm

Support: 112
Bonus: 294
Мнения: 3559
Мнение 09/05/2006 9:00 pm      Отговорете с цитат


С мойте малки познания по пхп мога да кажа, че нямаш db.inc
Прав ли съм?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 09/05/2006 9:12 pm      Отговорете с цитат


Я създай един файл с име db.inc и пробвай пак да видиме каква грешка ще ти даде.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 10/05/2006 12:37 pm      Отговорете с цитат


ето я и следващата грешка
Регистриране и логване
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 10/05/2006 6:37 pm      Отговорете с цитат


Dai koda na faila pro.php
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 10/05/2006 9:13 pm      Отговорете с цитат


<head>
<title>login</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<?php
session_start();


$user=$HTTP_POST_VARS['user'];

$pas=$HTTP_POST_VARS['pas'];
$pas=md5($pas);

function filled_out($form_vars)
{

foreach ($form_vars as $key => $value)
{
if (!isset($key) || ($value == ''))
return false;
}
return true;
}


if(!filled_out($HTTP_POST_VARS))
{
echo '
<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1251">

</head>

<body>

<br>

<b><big> <font color=#ff0000> Не сте попълнили всички полета. </font>

<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="2; URL=login.html">

';
exit;
}


$file= file("db.inc");
$n=count($file);

for ($i=0; $i<$n;$i++)
{
$line = explode ("&",$file[$i] );
if (strtolower($line[0])==strtolower($user) && $line[1]==$pas)

{$HTTP_SESSION_VARS['user'] = $user;
echo'<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="0; URL=http://epsilone.com/pub/USB">';
exit;
}

}

echo 'Грешен "Потребител" или "Парола"';

?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 10/05/2006 9:21 pm      Отговорете с цитат


Пробвай така:


<?
session_start();
?>

<head>
<title>login</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<?php



$user=$HTTP_POST_VARS['user'];

$pas=$HTTP_POST_VARS['pas'];
$pas=md5($pas);

function filled_out($form_vars)
{

foreach ($form_vars as $key => $value)
{
if (!isset($key) || ($value == ''))
return false;
}
return true;
}


if(!filled_out($HTTP_POST_VARS))
{
echo '
<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1251">

</head>

<body>

<br>

<b><big> <font color=#ff0000> Не сте попълнили всички полета. </font>

<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="2; URL=login.html">

';
exit;
}


$file= file("db.inc");
$n=count($file);

for ($i=0; $i<$n;$i++)
{
$line = explode ("&",$file[$i] );
if (strtolower($line[0])==strtolower($user) && $line[1]==$pas)

{$HTTP_SESSION_VARS['user'] = $user;
echo'<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="0; URL=http://epsilone.com/pub/USB">';
exit;
}

}

echo 'Грешен "Потребител" или "Парола"';

?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 10/05/2006 9:37 pm      Отговорете с цитат


Добре вече е по добре дава само Грешен "Потребител" или "Парола"
ама нали парво тря да влезна в login.html после регистрация и ми дажа че е успе и там да изчакам и после ми дава да се логна пак в login.html
ама едно др нещо ме претиснява при регистрацията дава тва
Регистриране и логване
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
123
Страница 1 от 3


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети