- Регистриране и логване
123
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Регистриране и логване
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 10/05/2006 9:57 pm      Отговорете с цитат


Смени пермишъните на този файл.
НАправи ги 0777 или 0666.
Нали знаеш как?
През контролния панел (ако имаш такъв) или с ФТП клиента даваш на файла десен бутон и му правиш permission на 0777.

А ти създаде ли такъв файл db.inc въобще???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 10/05/2006 10:13 pm      Отговорете с цитат


значи тва тука кадето трябва да сменя не му схващам аз сум с фтп FlashFXP и на кои файл по точно пак за файл го направих отворих нолтпада и му дадах са сейфне db.inc така му е името
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 10/05/2006 11:14 pm      Отговорете с цитат


По подробно:
Пермишъна на файла db.inc който си качил на сървъра(хоста)
трябва да е 0777.
Свързваш се с хоста с ФТП клиента ти и намираш
файла db.inc даваш десен бутон върху файла (върху фтп клиента)
и там трябва да пише attributes .
Натискаш и сменяш permission -ите на 0777.
Регистриране и логване
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 11/05/2006 9:49 am      Отговорете с цитат


Регистриране и логване
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 11/05/2006 12:02 pm      Отговорете с цитат


супер тва стана ся остава само регистрацията да оправим от кволи дава
Грешен "Потребител" или "Парола" Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 14/05/2006 2:01 pm      Отговорете с цитат


Мерси много на всички тва стана Question Question Question .Ама нямали някав начи да се направи забравена парола че ако някои си я забрави кво да правя или пак при регигистрация да иска е-майл и там да му се праща паролата и името
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 14/05/2006 8:09 pm      Отговорете с цитат


аре де помогнете ако можете или пак кажете че не може да стане да несе надявам
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 14/05/2006 8:20 pm      Отговорете с цитат


Maistorcheto написа:
аре де помогнете ако можете или пак кажете че не може да стане да несе надявам


С тези скриптове няма да стане.
Трябват други по-сложни скриптове ползващи база данни, а не текстови файлове.
Просто нямам под ръка готови.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 14/05/2006 8:30 pm      Отговорете с цитат


Мерси много машино Very Happy Вече направих всичко ся остана как да забраня на тея които не са регистрирани да влизат например в музика,игри,видео и после как вече кат са регистрирани как да да го направя.Регистрацията ми е на индекса
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11685
Мнение 14/05/2006 9:14 pm      Отговорете с цитат


КАкво значи "музика,игри, видео"?
Ако това са файлове трябва да са PHP и да почват с това:

<?
session_start();

?>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body>

<?

if (isset($HTTP_SESSION_VARS['user']))
{
$user=$HTTP_SESSION_VARS['user'];

}
else
{
echo "Само регистрирани потребители имат право на достъп!
Нaтисни <a href=index.php>тук</a>";
exit;
}
?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 14/05/2006 10:11 pm      Отговорете с цитат


ми музика,игри,видео тва са другите страницина сайта Smile и задалйителни ли е да се пхп щото мойте са хтмл
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 18/05/2006 4:48 pm      Отговорете с цитат


Можели дами кажете как да направя да се виждат паролите в db.inc нали там се записват
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
123
Страница 2 от 3


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети