- Махане на банер в форум
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Махане на банер в форум
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 16/05/2006 10:04 pm     Махане на банер в форум Отговорете с цитат


Значи имам един форум в админ панела много неща са разрешени да се променят.Искам да махна този банер.В една тема пишеше че се слага пред тялото това
<style>
div{display:none;}
</style>
но банера се маха какво трябва да напиша за да с махне.
ето го форума http://z4.invisionfree.com/burdaga/index.php?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 16/05/2006 10:12 pm      Отговорете с цитат


за кои банер говориш че невиждам нещо при мен неми отваря маи нещо целия сайт
Махане на банер в форум
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 16/05/2006 10:16 pm      Отговорете с цитат


и на мен ми го отваря до там Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Access
Потребител
Потребител

Регистриран на: 10/05/2006 2:40 pm

Support: 1
Bonus: 40
Мнения: 984
Мнение 16/05/2006 10:19 pm      Отговорете с цитат


Player_pz написа:
и на мен ми го отваря до там Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 16/05/2006 10:20 pm      Отговорете с цитат


http://deepseek.net/bitbucket/damnn.JPG
admin: vampira
pass:123456

Промяна на скина Skinning & Styles -> Board Wrappers
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 16/05/2006 10:30 pm      Отговорете с цитат


така значи с горния код правиш невидими всички дивове в сайта
аз тука имам един тулбар на ФФ с които видях че див-а с рекламата има класс "row4"
значи трябва да направиш
div.row4{display:none;}
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 16/05/2006 10:31 pm      Отговорете с цитат


ГОТОВО Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 16/05/2006 10:47 pm      Отговорете с цитат


Мерси mute Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 17/05/2006 6:20 pm      Отговорете с цитат


NetCutter написа:
Йо!Аз по толкова места съм виждал такива гадни банери при всяко най-горно мнение на страницата Confused
Ама не е ли по-добре просто да си земеш некой безплатен хостинг и да си го качиш,щото тея не са от най-сигурните Wink

Този форим е за проба на форум хостинга какво може да направи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети