- Java Script
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Java Script
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
DracuLa
Нов
Нов

Регистриран на: 14/05/2006 6:33 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 88
Мнение 23/05/2006 3:56 pm     Java Script Отговорете с цитат


Търся java script които да промени показалеца на стрелката в web страницата....да кажем като на www.chanelgorna.hit.bg Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NetCutter
Резача

Регистриран на: 09/01/2006 11:54 am

Support: 0
Bonus: 12
Мнения: 1242
Мнение 23/05/2006 4:54 pm      Отговорете с цитат


Е показалеца не се сменя Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1509
Мнение 23/05/2006 5:01 pm      Отговорете с цитат


http://www.google.bg/search?q=javascript+cursor+change
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 23/05/2006 8:01 pm      Отговорете с цитат


абе хора тези уроци закакво са писани, четете ги
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=487
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
burkoff
Нов
Нов

Регистриран на: 01/04/2006 9:20 am

Support: 5
Bonus: 25
Мнения: 176
Мнение 23/05/2006 11:17 pm     ;) Отговорете с цитат


само се чудя защо да е на JS като може и на CSS
ето пример:
намери си курсорче Wink и действай


BODY {
cursor: url('cursor.cur');
}


можеш да изброиш и за активен линк примерно да се сменя курсора
аз сам си направил нещо такова в сайта си

ето пример и за aктивен линк:

a:hover {
cursor: url('cursor-alink.cur');
}
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 24/05/2006 10:36 am      Отговорете с цитат


А каде даго сложа между кое и @burkoff можели дами дадещ целия код и кат мине варху линк и без да мине да е кат в твоя сайт супер е
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 24/05/2006 11:46 am      Отговорете с цитат


Maistorcheto написа:
А каде даго сложа между кое и @burkoff можели дами дадещ целия код и кат мине варху линк и без да мине да е кат в твоя сайт супер е


http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=487
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4254
Мнение 24/05/2006 12:35 pm      Отговорете с цитат


mute написа:
абе хора тези уроци закакво са писани, четете ги
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=487

Ми заключваш темата и я местиш в коша.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 24/05/2006 9:47 pm      Отговорете с цитат


@fena мерси ама аз искам кат на burkoff и незнам между кое да го сложа между боди,хтмл,хеад????
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2596
Мнение 24/05/2006 10:03 pm      Отговорете с цитат


Maistorcheto написа:
@fena мерси ама аз искам кат на burkoff и незнам между кое да го сложа между боди,хтмл,хеад????


Това на burkoff се слага или във css файл ако имаш такъв или между <head> и </head>

но аз предпочитам css фаил Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Maistorcheto
Нов
Нов

Регистриран на: 08/05/2006 6:56 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 108
Мнение 24/05/2006 10:17 pm      Отговорете с цитат


ето го от едното хеад до другото
<head>
<LINK REL="SHORTCUT ICON" HREF="http://img232.imageshack.us/img232/2999/flash9ka.gif">
<title>Welcomе To USB......... Mrazq Da Placha-Placha Za Teb,Mrazq Da Piq-Piq Za Teb,Mrazq Da Molq-Molih Za Teb,Mrazq Da Gubq-Zagubih Teb</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<link href="css.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_reloadPage(init) {  //reloads the window if Nav4 resized
  if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
    document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
  else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
//-->
</script>
<style type="text/css">
<!--
a:link {
   color: #000000;
}
a:visited {
   color: #000000;
}
a:hover {
   color: #000000;
}
a:active {
   color: #000000;
}
.style1 {color: #000000}
.style2 {color: #0099FF}
.wpmd {   FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 13px; FONT-STYLE: normal; FONT-FAMILY: 'Arial'; TEXT-DECORATION: none
}
.ws12 {   FONT-SIZE: 16px
}
-->
</style></head>

плс сложимиго и миго прати
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BahFullFen
Турист
Турист

Регистриран на: 19/05/2006 6:00 pm

Support: 2
Bonus: 6
Мнения: 494
Мнение 26/05/2006 1:35 pm      Отговорете с цитат


Ами стрелката може ли да се промени по друг начин освен показаните в урока?
Например да изклиза показалец като на някой игр или от изображение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 1 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети