Videoboxer.com - видео портал с парични награди
13-02-2010
Забавлявайте се с нашите видео материали и спечелете пари от своето участие, като предлагате свои видео линкове. Всеки ден най-активният от вас също печели награда! Станете следващия победител или просто бъдете заедно с нас, за да се забавляваме!
Повече информация относно наградите и условията на играта ще откриете в сайта.
Късмет!/ Трябва да сте регистриран за да напишете коментар /
От: Mpaka
18:56 14-02-2010
"This site is powered by PHP Melody"
Default тема, езиков превод и т.н. Нищо ново :)
Клиповете зареждат бавно...
От: vankov1
6:11 15-02-2010
Мрака, напълно съм съгласен с вас. Целта на сайта е Игра с Парични награди. Потребителите качват линкове, като съответно има дневни награди (10 долара) за, човека качил най-много линкове в текущия ден и месечни награди - 700, 400 и 100 долара съответно за 1, 2 и 3 място.
От: Mpaka
17:40 15-02-2010
Vankov1, а дали е вярно, че награди всъщност няма- те се дават на "свои хора" които служат само, за да "зарибяват".
Реалната цел на сайта предполагам е качване на клипове от заблудени души,като от това вие печелите повече клипове и слдователно повече индексация в и-нет и следователно повече трафик , който генерира печалби върху рекламите.
Добра стратегия, но е малко стара вече.
Не видях никъде договор за печалбите, нито договор от фирмата предоставяща парите(както пише в сайта Ви) в писмен вид.Смятам, че това е с цел лична облага отколкото облага на потребителите.
Ако смятате,че горепосочените твърдения са неверни, то изложете факти в своя защита.Лично бих се включил ако това е доказана истина.
Има и много други неща които ясно сочат измамата но ще се въздържа от коментар.
Поздрави и успех в стратегията.
От: svetliomitev
19:29 15-02-2010
Изложените условия на състезанието в сайта и изпращането на SMS за участие в състезанието играят ролята на споразумение между регистрирания ползвател и участник в състезанието и този текст е съобразен със законодателството на РБългария. В момента уебсайтът не сервира никакви реклами, с изключение на сервизната реклама на garga.biz, където уебсайтът се рекламира. А и дори да сервираше, това не е предмет на дискусията - доколкото маркетинговата стратегия е грижа на компанията, която организира състезанието. Договорът за печалбите, за който споменаваш, касае единствено отношенията между компанията, организираща състезанието и фортумо, предоставящи услугата чат-бокс, посредством който се изобразяват пуснатите SMS-и, които могат да бъдат преброени, а и по законов ред изискани като статистика от съответните финансови институции. Организирането на състезанието е съобразено с изискванията на фортумо за този тип игри. Данните за компанията, организираща състезанието, са достъпни в Търговския регистър. По предложение на администраторите на videoboxer.com ти си поканен да участваш в състезанието, както за дневната, така и за годишната награда, като SMS-ът ще бъде изпратен от нас на твоя юзърнейм, който избереш за акаунта си. Ако имаш допълнителни съмнения или въпроси, можеш да ги отнесеш във всеки удобен момент към формата за контакти на сайта, като в тази връзка ще получиш съответния отговор. Поздрави и благодарности за бдителното отношение към сайтовете, предлагащи награди! Но videoboxer.com не е измамнически сайт - надяваме се скоро да можеш да се убедиш сам в това.
От: vankov1
1:57 16-02-2010
Във връзка с появилите се съмнения относно достоверността на конкурса от днес се въвеждат нови правила:

http://www.videoboxer.com/article_read.php?a=56

16.02.2010
От днес до 10-ти март 2010 година всеки юзър, регистриран във Videoboxer.com може да участва за дневната награда, независимо дали е пуснал SMS или не. Ако топ ъплоудър стане юзър, който не е пуснал SMS, той ще спечели 10 долара. Ако топ ъплоудър за деня обаче стане юзър, който участва със своя SMS за големите награди, този юзър ще получи награда от 20 долара. Ако състезанието за деня бъде спечелено от ъплоудър, който не е пуснал SMS и не се състезава за големите награди, но след него на второ място е ъплоудър, който вече е пуснал своя SMS и се състезава за големите награди, този ъплоудър (на второ място) също ще спечели 10 долара. Или като схема на промоцията:

------------------------------------------
Първо място: User с SMS - 20 долара
------------------------------------------

--------------------------------------------
Първо място: User без SMS - 10 долара
Второ място: User с SMS - 10 долара
--------------------------------------------

Разбира се, всеки юзър, който реши да участва за големите награди, може да го направи по всяко време до 10-ти март, като изпрати своя SMS и разполага с победния брой видео линкове, качени по описания условията на състезанието ред. Късмет!
1