CGexpo Network
08-10-2010
Добре дошли в CGexpo Network.

Сигурно се питате какво е CGexpo? Не че е трудно да се разбере де, но все пак нека да дадем малко информация.

CGexpo е блог без особени претенции за оригиналност или величие, но и същевременно единствения пътеводител в света на компютърната графика и анимацията.

CGexpo е насочен към потребители. Няма значение дали сте начинаещ, дали сте любител или се занимавате професионално. Няма значение дали просто се интересувате как даден ваш любим филм е бил направен, какви технологии са ползване, или просто се любител който иска да научи и развие своите умения.

CGexpo предоставя на всички полезна информация, от света на дигиталните изкуства, информира ви и ви държи в течение най-актуалните софтуерни решения и събития.

Както виждате сайтът тепърва стартира и все още не е в целия си блясък. Има да се въвежда много информация, да се доработва по самия сайт, за това имайте търпение.
До месец всичко ще е в рамките на нормалното CGexpo се разработва и поддържа от DesignDevils.

Използвам Wordpress, с готов темплейт, който в момента се преработва постоянно - просто структурата на темплейта е такава която ми върши работа и за това реших да ползвам нещо готово, което да променя, отколкото да пишем нов отначало.

Ако желаете да се присъедините към екипа на CGexpo, имате талант да пишете и поназнайвате добре английски език, непременно ни пишете на:
office[маймунско а]designdevils.net
/ Трябва да сте регистриран за да напишете коментар /