Ceb.bg - Съвет за имот, квартира, къща, наем или обзавеждане!
23-09-2011
Ceb.bg осъществява своята визия като дава възможност на търсещия потребител да задава въпроси, за да получи професионални отговори от личности, работещи в областта на недвижимите имоти. Отговорите на професионалистите се оценяват както от задаващия, така и от останалите потребители. Всички потребители печелят точки, наречени кредити, и имат възможност да станат ВИП, което им дава възможност да участат в различни промоции и ваучери за намаление.

Професионалистите в областта на недвижимите имоти имат възможност да се изявят като отговарят на въпроси, публикуват полезни съвети и допринасят със своите материали в секцията "Гласове". Всеки професионалист получава точки, които му дават възможност да се конкурира с останалите професионалити в класацията "Намери професионалист". В процеса на участие в сайта, професионалистът получава и съответен ранг, който удостоверява неговата компетентност и активност в общността.

Ceb.bg излиза и извън рамките на Интернет като организира живи събития, в които членовете на общността се събират за дискусии, семинари и излети. Целта на тези събития е както да повишат знанията на членовете в областта на недвижимите имоти, така и да се създадат социални контакти и приятелство помежду им. Всеки месец Ceb.bg провежда неформална среща на професионалистите от сайта.
/ Трябва да сте регистриран за да напишете коментар /
От: Federal
22:25 27-09-2011
Браво!
1