Img-Share.eu - Безплатно пространство за вашите картинки
29-01-2012
Img-Share.eu е един сравнително нов хостинг за изображения. Стартиран на 10 септемви 2011 година, това е един проект целящ да улесни максимално българските потребители. Защо Img-Share?

1. Неограничено дисково пространство за вашите картинки или лични снимки.

2. Неограничен трафик.

3. Неограничен брой регистрации на албуми.

4. Качването и споделянето на изображения става бързо и лесно.

5. Приятен за окото дизайн.

6. Максимален размер за качване на картинки без регистриран албум - 10МБ, максимален размер с регистриран албум - 20МБ за всяка една картинка по отделно.

7. Качване до 50 картинки наведнъж.

8. Разположен на собствени сървъри, независещ от хостинг компании с 24/7 наблюдение за подсигуряване на нормалната му работа.

9. И разбира се, приятен и отзивчив екип, който е готов да отговори на всяко едно ваше запитване и да разреши всеки един ваш проблем на имейл адрес: admin@img-share.euЗа какво можете да ползвате Img-Share?

Да предположим, че поради една или друга причина не желаете да съхранявате вашите картинки или лични снимки на компютъра си... Регистрирате свой собствен албум в сайта, качвате снимките си в него и ги съхранявате, като по този начин ще имате достъп до тях от всяка точка на света, стига да разполагате с компютър и интернет разбира се... :-)

Друг пример:
Имате регистрация в даден форум и желате да поставите определена картинка в мнението си? За по-малко от 10 секунди можете да го направите, като просто качите картинката в Img-Share.eu... Получавате на момента линкове за вграждане./ Трябва да сте регистриран за да напишете коментар /