Цветен, мигащ и подчертан текст в skype
Има подобен урок, но аз ще ви покажа как да си направите Цветен, мигащ и подчертан текст с програмата - Pamela.

Можете да си я свалите от екстрите на скайп или от ТУК!


Първо - трябва да си инсталирате програмата. След това ще ви поиска разрешение да ползва скайп, вие изберете - "Позволи да ползва Skype". След като програмата е инсталирана - долу в дясно ще ви се появи иконата - розово "P". Следвайте следните стъпки:

Натиснете десен бутон върху иконата в трея и ще ви се появи следния прозорец:След като отворите програмата, натиснете на Инструменти => Редактор на настроенияСледва в горната празна графа да си напишете текста, който искате да ви се изписва на скайп.
'B' - удебелен текст' ; 'I' - наклонен текст ; 'U' - подчертан текст ; 'Center' - текста е на центъра на полето в скайп ; 'Blink' - използва се за мигащата функция (въпреки, че в долното поле показва зачертнат текст) ; 'Font' - настройки на шрифта и големината му ; 'Color' - избор на цвят ; 'Link' - съкратен вид на интернет адрес (url)От тук - нататък всичко е лесно .........


Ако програмата ви е на английски сменете си езика:

Tools => Change Language => българскиЗа да се обедите, че сте получили това, което искате - отворете си Skype и погледнете:
Надявам се да съм помогнал !!!/ Трябва да сте регистриран за да напишете коментар /