Мобилна версия на сайт

tyrla4eto

Registered
Здравейте, никога до сега не съм правил мобилна версия на html сайт. Пробвах някой варианти, които четох из интернет, но проблемът ми е там, че телефоните имат много различни резолюции. Като цяло единственото, което искам да направя е това, че при посещение от телефона, сайта да покрие целия екран на телефона, защото при по-висока резолюция сайта остава в горния ляв ъгъл и в дясно и надолу остава празно (бял цвят). Възможно ли е това да стане за всички резолюции или трябва да се прави за всяка по отделно и как най-вече?
 
Използвай bootstrap, има много добри media query-та, които ти правят 80% респонсива на сайта и другите 20% си наместваш нещата както искаш да са.

Моля, не ползвайте materializeCss библиотеката, не коректна е, няма толкова опциийки и в 70% от времето само мисля фиксове за нея. Tочно този фреймурок има страшно много проблеми. И аз в началото се влених с яките анимации и трябваше да прехвърлям цял проект зареди несъвместимости и бъгове :)

Използвайте bootstrap :) Ако има по-стабилeн цсс фрейм от MaterializeCss. Няма лошо и да пробвате, но имайте това в предвид, все пак всеки си има право на мнение :) :?: :idea:
 
От към респонсив е бъгава, има проблеми с респонсив класа на снимките, колоните са шит и тва е, което помня, ако я ползваш за някакви конкретни дизайни като основа ще видиш за какво става дума. Ако я ползваш за създаването на прост темплейт може и да свърши работа, но пак ще има доста донагласяне :) :?:
 

Горе