10-те най-добри GPS часовника Suunto

10-те най-добри GPS часовника Suunto

Начало » Презентации » 10-те най-добри GPS часовника Suunto

Днес има различни видове и модели смарт-часовници. Това са по същество ръчни часовници, с вграден компютърен чип в тях и отлична архитектура. Благодарение на съвременните иновации, смарт часовниците са разработени за различни цели. Някои са отличници при спорт, други във фитнес или за военни приложения. Има компании, които проектират и произвеждат часовници за всички тези цели. Такава е популярната марка Suunto.

Ето повече информация, относно компанията и някои изключителни модели часовници.

Смарт часовници Suunto

Основани във Финландия, часовниците с марка Suunto, са разработени по начин, че да се справят с елементите и да вдъхновят приключенията.

Компанията Suunto започнала със създаването на високотехнологичен компас. Това се случило, преди 8 десетилетия. Днес продуктите й са известни навсякъде по света. Характеризират се с уникалната си производителност, високо качество и издръжливост.

Днес моделите часовници suunto gps могат не само да ви отведат до желаната дестинация, но и да ви насочат към дома.

Ето и 10-те най-добри GPS часовника Suunto

1. Часовник Suunto Traverse Alpha GPS

Най-забележителната характеристика на този часовник е, че има висок качество на подложка от неръждаема стомана. Той може да приема GPS координати, по всяко време, докато пътувате.

Suunto Traverse Alpha е съвместим със специално приложение, известно като Movescount App. Този софтуер е наличен, както за Android, така и за iOS. Този универсален смарт часовник има сапфирено стъклено покритие. Той е устойчив на надраскване и счупване.

2. Часовник Suunto Traverse GPS

Това е смарт часовник, който е едновременно високо функционален и здрав. Suunto Traverse ви позволява да качвате информация за маршрута във вътрешната система. След като направи това, smartwatch използва GPS и защитена система, известна като Glonass, за да води по маршрут, докато се достигне желаната дестинация. Този часовник гарантира точност, чрез използване на сателитна навигация. Suunto Traverse предоставя статистики, информация за времето, сигнали за буря, както и време за залез. Този часовник има живот на батерията, която може да издържи до 4 дни.

3. Часовник Suunto Spartan Ultra HR GPS

Оборудван с широк, кръгъл сензорен екран, GPS часовникът Suunto Spartan Trainer е идеалният партньор за фитнес ентусиасти. Той има широк ъгъл на видимост и осигурява добро зрение, дори при пряка слънчева светлина. В него са вградени 80 режима за различни спортове. Уредът има 26 часа живот на батерията и е водоустойчив до 100 метра. GPS часовникът Suunto Spartan Trainer е съвместим с приложение за смартфон Movescount.

4. GPS часовник Suunto Spartan Trainer

Този часовник е специално проектиран за тренировъчни цели. GPS часовникът Suunto Spartan Trainer съдържа приложения, които могат да измерват скоростта, разстоянието и темпото. Снабден е със силна батерия, която издържа до 10 часа, в режим на тренировка. Този GPS часовник Suunto Spartan Trainer е идеален за различни спортове – туризъм, фитнес, бягане и колоездене. Той има сърдечен брояч на китката и е съвместим със спорт и подходящ при ежедневно носене.

5. Suunto Spartan Sport Wrist HR GPS часовник

Този смарт часовник е предназначен за любители на спорта. GPS часовникът Suunto Spartan Sport Wrist HR осигурява голяма помощ по време на фитнес занимания. Докато сте в тренировъчен режим, може да продължи до 12 часа нонстоп. Има панел от кристално минерално стъкло и цветен сензорен екран. GPS часовникът Suunto Spartan Sport Wrist HR има силен и елегантен дизайн. Наред с това е водоустойчивост до 100 метра. Устройството предлага помощ за маршрута на GPS за навигационни нужди.

6. Часовник Suunto Core Wrist Top Computer GPS

Този смарт часовник по същество е истински компютър на китката. GPS часовникът Suunto Core Wrist Top Computer съдържа барометър, компас, високомер и инструмент за измерване на дълбочина. Всички вградени в него. Този смарт часовник е разработен за дейности на открито. Лесно може да проследи слънцето и времето. Използвайки тези съоръжения, този умен часовник може да даде данни за моделите на времето в повече от 400 различни места. GPS часовникът Suunto Core Wrist Top Computer се предлага в множество стилни дизайни. Така всеки може да избере идеалния за своя вкус модел.

7. Часовник Suunto Core All Black военен GPS

Suunto Core All Black

Създаден, за да оцелее в строгостта и активността на военните, този умен часовник съчетава дизайн и ефективност. Военният GPS часовник Suunto Core All Black съдържа функции като високомер, барометър и компас. Този смарт часовник е способен да проследява времето и слънчевата светлина. Той може да предостави график за тенденцията на времето за повече от 400 различни места. Военният GPS часовник Suunto Core All Black се предлага в много различни текстури.

8. Часовник Suunto Ambit3 Peak HR Работещ с GPS

Проектиран и конструиран с оглед на спортистите, този умен часовник е вашият перфектен фитнес партньор. GPS часовникът Suunto Ambit3 Peak HR Running осигурява точна джогинг навигация с помощта на спътници. Освен това има здрав калъф. В него, също може да намерите барометър, високомер и компас. Работи до 100 метра. Притежава отлични характеристики, а батерията му може да достави до 200 часа енергия. Часовникът се синхронизира със смартфон, чрез приложение за автоматично известяване при повиквания и съобщения.

9. Часовник Suunto Ambit3 Sport HR, работещ с GPS

Проектиран и конструиран с оглед на спортистите, този смарт часовник е идеален за спортни занимания. Мониторът на GPS часовник Suunto Ambit3 Sport, може да измерва сърдечната честота, скоростта и разстоянието. Батерията му може да издържа до 100 часа. Надежден фитнес уред е. Този смарт часовник е водоустойчив. Може да го носите докато плувате. Мониторът на Suunto Ambit3 Sport HR, работещ с GPS, може да бъде синхронизиран със смартфон. По този начин доставя известия за обаждания и SMS, чрез часовника.

10. Часовник Suunto 9 GPS

Suunto 9 Baro Black

Този смарт часовник е пълен с интелигентни функции. GPS часовникът Suunto 9 ви позволява избор на конкретни режими на батерията. Притежава умни напомняния. Има функция Fused Track, която позволява да проследявате по-точно избрани маршрути. В допълнение към това, може да проследи и разстоянието на бягания. GPS часовникът Suunto 9 има приложения за повече от 80 различни спортни и мултиспортни дейности. Наред с това, разполага с вградена система за предупреждение, преди бури. Способен е да осигури времето за изгрев и залез.

Има умни часовници, създадени специално за фитнес и туризъм на открито. Марката Suunto е специализирана в създаването на такива модели часовници. Най-добрите от тях са посочени по-горе. С тях може да подобрите ефективността на тренировките си, туризма или военните ангажименти.

Вашият коментар