web-tourist.net - Terms of use

Правила на сайта “web-tourist.net” (наричан по-долу „ние“, „нас“, „нашето“, “web-tourist.net”, “https://web-tourist.net/forum”), вие се съгласявате със следващи условия. Ако не сте съгласни да бъдете правно обвързани с всички от следните условия, моля не достъпвайте и / или използвайте “web-tourist.net”. Можем да ги променим по всяко време и ще направим всичко възможно да ви информираме, въпреки че би било разумно да го преглеждате редовно, тъй като продължаващото ви използване на “web-tourist.net” след промените означава, че се съгласявате да бъдете обвързани с тези условия, тъй като са актуализирани и / или изменени.

Нашите форуми се захранват от phpBB (наричани по-долу „те“, „тях“, „техните“, „софтуер за phpBB“, „www.phpbb.com“, „phpBB Limited“, „phpBB Teams“), което има разрешение за бюлетин под „GNU General Public License v2“ (наричан по-долу „GPL“) и може да бъде изтеглен от www.phpbb.com. Софтуерът phpBB улеснява само интернет базирани дискусии; phpBB Limited не носи отговорност за това, което разрешаваме и / или забраняваме като допустимо съдържание и / или поведение. За допълнителна информация относно phpBB, моля, вижте: https://www.phpbb.com/.

Вие се съгласявате да не публикувате злоупотреби, нецензурни, вулгарни, клеветнически, омразни, заплашителни, сексуално ориентирани или други материали, които могат да нарушават закони на вашата страна, държавата, Европейския съюз или международните закони. IP адресът на всички публикации се записва, за да подпомогне прилагането на тези условия. Съгласявате се, че “web-tourist.net” има право да премахва, редактира, премества или затваря всяка тема по всяко време, ако сметнем за добре. Като потребител приемате всяка информация, която сте въвели, да се съхранява в база данни. Въпреки че тази информация няма да бъде разкрита на трета страна без вашето съгласие, нито “web-tourist.net” нито phpBB не носят отговорност за всеки опит за хакване, който може да доведе до компрометиране на данните.

Основната цел на нашия форум е да бъде едно приятно място за всички потребители. Всеки потребител на форума има право на свое мнение и има право да го отстоява. Не е нужно да сте съгласни с мнението и вижданията на другите потребители, но сте длъжен да го уважавате и да спазвате добрия тон. Ако искате смислен, конкретен и изчерпателен отговор на въпроса ви то се постарайте и той да е такъв.
1. Задължително е писането на кирилица. Старайте се да пишете грамотно, четливо, разбрано, подредено, смислено и да сте полезни на другите.
2. Преди да пуснете нова тема използвайте търсачката на форума за съществуваща такава.
3. При пускане на нова тема се опитвайте да бъдете максимално изчерпателни и ясни. Ясно заглавия за какво точно е темата, подробно описан проблем с детайли и кодове за грешки (ако има такива). Така ще спестите много въпроси, които другите участници биха ви задали.
4. Не се толерира Spam/flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За целта използвайте бутон "РЕДАКТИРАЙ".
5. Не цитирайте цели мнения, освен ако наистина не се налага.
6. Забранено е публикуването на мнения, съдържащи обидни и неприлични фрази, расистки, етнически или други подобни определения. Подтикване към насилие и агресия.
7. Забранено е публикуването на снимки с порнографско съдържание, насилие, деца, бебета и други такива забранени от закона на Република България.
8. Забранява се пускането на линкове към порнографски сайтове, хазарт и насилие.
9. Забранено е изпращане на масови съобщения с рекламна цел или спам.
10. Забранено е копирането на каквато и да е информация от Форума и Уроците, можете да ползвате само цитати и линкове към темите.

Ако дадена тема или мнение е било редактирано или преместено,някои от възможните причини са:
- Е написано на шльокавица (български език с латински букви)
- Написано неграмотно и това го прави трудно за четене.
- Заглавието на темата е неясно или лошо формулирано.
- Мнението е публикувано в неподходящ раздел на форума.

Правилата са кратки и ясни за всеки нормално разсъждаващ човек, но винаги има изключения.