www.itcommunity.eu Твоят IT портал

Реклами | презентации | проекти
Post Reply
vanchoy
Нов
Нов
Posts: 7
Joined: Wed May 16, 2012 5:01 am

www.itcommunity.eu Твоят IT портал

Post by vanchoy » Sun Nov 18, 2012 3:08 pm

Така искам да ви представя най-новият проект, който спретнахме с моят приятел Charlike Mike Reagent(известен още като Mr.Go0oGl3). Нашата цел е да съберем всички хора, които се занимават като цяло с Компютри независимо в коя област. За тези, които помнят webdevs.eu (старият ми проект, който вече не съществува) от него взехме полезните теми и ги конвертирахме към IPB (за това повечкото теми са със стари дати). Също така запазихме и потребителите, които имат останала регистрация от предишният проект.

-Знаете форумната система phpbb3, но тя вече остаря и не е удобна за ползване и заради това минахме към по-добрата система IPB. Няма да споделям какви са положителните страни, защото всеки един грамотен в тази област ги знае.

Какво включва нашият проект?
- Както ще видите започваме с форумът като начало.
- Имаме портал, който ще играе ролята на блог за форума
- Чат модул, ясно за какво е.
- Галерия - ще можете да качвате всякакви картинки свързани с компютри независимо в коя област от тях. Ще можете да си правите собствени галерии, да коментирате и гласувате и тн.
- Video Tuts - Още от името се подразбира, че е място за споделяне на Видео Уроци. Защо сме го инсталирали? - Надяваме се да бъдем полезни на всички, които искат да се учат като им предлагаме най-добрите Видео Уроци от интернет пространството. Всеки един от вас ще може да качва авторски уроци или да споделя от сайтове, с цел полза на някой. Ще можете да оценявате уроците.

Каква е нашата цел?
- Както казах по-горе нашета цел е да съберем всички хора, които се занимават като цяло с Компютри независимо в коя област. Ще дискусираме, помагаме, оценяваме и тн. В интернет е пълно с всякакви сайтове и форуми, в които гъмжи всякакъв спам и няма никакъв ред, което води до по-трудно намиране на дадената информация, която търсите. Та ние искаме нашият форум да бъде практичен и да се ползва както от напреднали, така и от начинаещи без създаването на пречки или затруднения.

За форумът
Форумът е съставен от доста раздели, които засягат всички области. Като млад форум ще се надяваме да се развием и пробием колкото и трудно да е.
Всеки, който има желание и иска да бъде полезен, нека да помогне с развитието ни като пише теми (за всеки нов форум това е най-важното). Форумът не е напълно завършен и ще има доста промени за напред. Ще се стараем в най-кратки срокове да осъществяваме предложенията на потребителите. За момента сме направили всичко възможно, за да бъде пълноценен и полезен форумът. Всеки желаещ, който иска да се присъедини, може да се регистрира безплатно и свободно.

Близки планове
- Очакваме да се съберат дизайнери и да пуснем състезанията за сигнатура, аватар на седмицата и други. С една дума ще има състезания, които ще организираме за потребителите. Всеки желаещ ще може да участва.
- Ще има и още неща, които ще се обновят и добавят, но ще ги разберете когато ги осъществим. Ъпдейти на форума винаги ще има, но ще бъдат съобразявани спрямо с исканията на потребителите. Целта на промените ще е правенето на форума към едно по-добро място.
- С нетърпение чакаме развитие и искаме да интервюираме лично хората, които са ползвали форумът и да чуем техните отзиви.

Собственици
Иван Стоянов
Charlike Mike Reagent
------------------------------------------------------------

- Всеки труд, който полагате ще бъде оценяван. Ще се радваме да помагате с развитието и издигането на този форум. Нека да се съберем и да дискутираме, помагаме и лафим! Присъеденете се!

- Сега нека да чуем вашите мнения, предложения, въпроси, коментари и тн. Благодарим за отделеното внимание! Поздрави от екипа на itcommunity.

Заповядайте! Очакваме ви!

Линк към форума: http://www.itcommunity.eu

Image

Post Reply