Национален пролетен турнир по ИТ - Велико Търново 2015

Реклами | презентации | проекти
Post Reply
itvt
Нов
Нов
Posts: 8
Joined: Mon Mar 07, 2011 1:42 pm
Contact:

Национален пролетен турнир по ИТ - Велико Търново 2015

Post by itvt » Tue Mar 31, 2015 3:37 pm

За пета година Великотърновският университет организира състезание по информационни технологии, с което ще се даде шанс на ученици от цялата страна да покажат на какво са способни. Турнирът ще се проведе на 25 април 2015 година. В него може да участват ученици от 8 до 12 /13 клас в категория „Интернет приложения” или "Приложни програми". Участниците се регистрират в сайта на състезанието като посочват информация за проекта, който ще представят по време на провеждането. Журито е съставено, както от доказали се в своята сфера университетски преподаватели, така и от представители на местни фирми, което ще помогне на участниците да видят какви са изискванията в реалния бизнес и да завържат контакти с евентуални бъдещи работодатели.

Учениците може да се състезават самостоятелно или по двама в екип. За участие в турнира не се събира такса. Има бонус точки, които ще са в полза на участниците и ще ги доближат до наградите. Турнирът е една отлична възможност за всички ученици да проверят своите способности, да се докоснат до академичната среда и да направят своите първи стъпки към професионална реализация.

Проекти се регистрират до 12:00 на 24 април 2015г.

За да участвате в състезанието, посетете: http://it-vt.eu, където са описани условията, регламентът и критериите за оценка.

Post Reply