Дойде и моят час за презентация на сайта ми

Реклами | презентации | проекти
User avatar
vesku
Потребител
Потребител
Posts: 1268
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 50
Location: Чирпан
Contact:

Дойде и моят час за презентация на сайта ми

Post by vesku » Sat Dec 30, 2006 6:51 pm

Здравейте програмисти и туристи :)
Дойде и моя ден когато ще правя презентация на сайта си. :)
Сайта е на адрес http://veskusc.freehostia.com/
В сайта можете да намерите
hardware,software,HTML/CSS/JAVASCIPT/PHP/MySQL,онлайн игри,можете да си вземете безплатна книга за гости и мн други неща.Вече са налице и два урока.Написал съм ги на латиница но скоро ще ги направя на кирилица.
Ако искате да разменяме банерчета ми пишете на лс или на veskuscript@abv.bg
veskuscript@gmail.com
Това е засега.
@admin извинявай ако сам прекалил с рекламата.[/code]

Pr0oF
Турист
Турист
Posts: 565
Joined: Sat Jun 10, 2006 8:48 pm
Answers: 38

Post by Pr0oF » Sat Dec 30, 2006 6:58 pm

Нямаше да е лошо поне линковете които имат ограничен достъп да се показваха само тогава когато си логнат, дефакто показваш меню с което караш хората да се регнат за да го видят.Една идея, линка към пторебителите може да го направиш ако си логнат да има и линк към отделен човек с профила му, а ако не си просто списък с всички без линкове, просто да има няква функционалност ако си само гост на сайта. :?:

User avatar
human
Гуру
Гуру
Posts: 2747
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:09 pm
Answers: 214
Location: София, България
Contact:

Post by human » Sat Dec 30, 2006 7:00 pm

Сайтът ми харесва, но вярно, трябва да направиш "забранените" линкове да се виждат само от логнати потребители :)

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Dec 30, 2006 7:02 pm

Сайта е хубав, само логото не ми харесва че е такова черно и ще е хубаво да сложиш нещо на индекса :)

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sat Dec 30, 2006 7:11 pm

Dido_net wrote:логото не ми харесва че е такова черно и ще е хубаво да сложиш нещо на индекса :)


имаш право , и аз мисля така ...
но все пак мисля че сайта е добре :D , има какво да се желае

User avatar
vesku
Потребител
Потребител
Posts: 1268
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 50
Location: Чирпан
Contact:

Post by vesku » Sat Dec 30, 2006 7:19 pm

заемам се със менюто
дайте идея за хеадера отгоре какво да сложа ако може и линк ако е картинка или там каквото е
Last edited by vesku on Sat Dec 30, 2006 7:25 pm, edited 1 time in total.

User avatar
SharkpenT
Турист
Турист
Posts: 539
Joined: Tue Apr 18, 2006 7:35 pm
Answers: 13
Location: София

Post by SharkpenT » Sat Dec 30, 2006 7:21 pm

Харесва ми, но има още неща за оправяне :)

User avatar
Smirnoff
Гуру
Гуру
Posts: 2727
Joined: Mon Jun 05, 2006 6:33 pm
Answers: 59
Location: web-tourist.net
Contact:

Post by Smirnoff » Sat Dec 30, 2006 8:41 pm

Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/veskusc.freehostia.com/logsystem.php on line 44

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/www/veskusc.freehostia.com/logsystem.php on line 44
:? :roll:

User avatar
vesku
Потребител
Потребител
Posts: 1268
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 50
Location: Чирпан
Contact:

Post by vesku » Sat Dec 30, 2006 9:01 pm

Smirnoff wrote:Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/veskusc.freehostia.com/logsystem.php on line 44

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/www/veskusc.freehostia.com/logsystem.php on line 44
:? :roll:

кога се появява

User avatar
vesku
Потребител
Потребител
Posts: 1268
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 50
Location: Чирпан
Contact:

Post by vesku » Sat Dec 30, 2006 9:12 pm

вече за втори път проверявам и няма такава грешка
аааа сетих се понякога вечер freehostia.com нещо им става с MySQL нз защо няколко пъти ми изписва че бил натоварен сървара ама нз

Post Reply