Мойта малка игричка

Реклами | презентации | проекти
Post Reply
User avatar
mizarck
Гуру
Гуру
Posts: 2195
Joined: Fri May 05, 2006 7:51 pm
Answers: 39
Location: София

Мойта малка игричка

Post by mizarck » Mon Jan 01, 2007 5:49 am

Здравейте,
до преди малко писах един код за добавяне на точки и ми хрумна една идея за проста игричка с php
ето я игричката ТУК
Играта трябва да наподобява ролетка в казино но не съм майстор на фото шоп-а и остях да направя само няколко чертички на пеинта
това е игра за 5 минути работа но все пак за мен си е добре
аз лично не спечелих нито една игра защото шанса да спечеля е много малак

а ето и код-а на игричката

Code: Select all

<?php
$random1 = rand&#40;1, 6&#41;;
$random2 = rand&#40;1, 6&#41;;
$random3 = rand&#40;1, 6&#41;;
$random4 = rand&#40;1, 6&#41;;
$random5 = rand&#40;1, 6&#41;;
$random6 = rand&#40;1, 6&#41;;
echo"
<div align=center>
  <table border=1 cellspacing=1 cellpadding=2>
    <tr>
      <td><img src=image/$random1.JPG width=50 height=50 ></td>
      <td><img src=image/$random2.JPG width=50 height=50 ></td>
      <td><img src=image/$random3.JPG width=50 height=50 ></td>
      <td><img src=image/$random4.JPG width=50 height=50 ></td>
      <td><img src=image/$random5.JPG width=50 height=50 ></td>
      <td><img src=image/$random6.JPG width=50 height=50 ></td>
    </tr>
  </table></div>"
?>
както виждате изключително прост код
моля дайте мненията си за това подобие на игра и ако може предложения за ния

Благодаря предварително

пп ако спечелите тук то тогава по добре пуснете лотариен билет

User avatar
Smirnoff
Гуру
Гуру
Posts: 2727
Joined: Mon Jun 05, 2006 6:33 pm
Answers: 59
Location: web-tourist.net
Contact:

Post by Smirnoff » Mon Jan 01, 2007 7:10 am

Браво, ще ти кажа как можеш да използваш играта.
Да кажем имаш някакакъв сайт, и слагаш тая игричка
на главната страница, и пишеш едно допъпнение
в профилите на потребителите ти на кое число залагат.
пишеш и един код, ако някое число се е паднало
от даден усер, печели нещичко :D
и да кажем един усер ще има право да върти ролетката
по 15 пъти на ден и така :)

User avatar
mizarck
Гуру
Гуру
Posts: 2195
Joined: Fri May 05, 2006 7:51 pm
Answers: 39
Location: София

Post by mizarck » Mon Jan 01, 2007 7:19 am

Smirnoff wrote:Браво, ще ти кажа как можеш да използваш играта.
Да кажем имаш някакакъв сайт, и слагаш тая игричка
на главната страница, и пишеш едно допъпнение
в профилите на потребителите ти на кое число залагат.
пишеш и един код, ако някое число се е паднало
от даден усер, печели нещичко :D
и да кажем един усер ще има право да върти ролетката
по 15 пъти на ден и така :)

Да това е страхотна идея но първо ще проверя дали не трябват някакви документи за интернет хазарт :)
иначе идеята е супер 10х

SDB15
Нов
Нов
Posts: 51
Joined: Fri Dec 29, 2006 11:56 pm
Location: България, София

Post by SDB15 » Mon Jan 01, 2007 10:04 am

Супер игричка ти защо тека изчезна ? обидих ли те ?
Направих 5 еднакви е сложи например нещо като Плюс и Минус! 2 неща а не 100 и да имаш касмет 1/100 а баси :)

User avatar
B13_Savage
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1893
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:55 am
Answers: 81
Contact:

Post by B13_Savage » Mon Jan 01, 2007 11:02 am

А ако се повторят :wink:
Например ако се числа, с този код може да стане нещо такова (мисля) :
5, 8, 12, 12, 12, 18 .

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Mon Jan 01, 2007 2:00 pm

ето ти един по прост пример :)

Code: Select all

<div align=center>
<table border=1 cellspacing=1 cellpadding=2>
<tr>
<?
$chisla = array&#40;"1", "2", "3", "4","5","6"&#41;;
shuffle&#40;$chisla&#41;;
foreach &#40;$chisla as $chislo&#41; &#123; 
echo"<td><img src=image/$chislo.JPG width=50 height=50 ></td>\n" ;
&#125;
?> 
</tr>
</table></div>

Post Reply