25/26 БАЛ горе долу добре ли е?

Спам форум
User avatar
papyrus_kn
Турист
Турист
Posts: 577
Joined: Fri Feb 20, 2009 9:30 pm
Location: Кюстендил

Post by papyrus_kn » Sat Jun 11, 2011 12:55 pm

nbacool2 wrote:Сега съм 8. клас . Миналата година учих, трудих се. Изкарах бал 33.787 от макс 36, аз бях с най-високия бал от моето даскало. Но нямаше никаква файда. В Кюстендил "най-елитната" гимназия е ПМГ и очаквах, че ще съм в клас с умни хора, а то какво се оказа - в клас съм с една от спортно училище и още една от най-забутаното нециганско даскало в града + още една, която е тъпа колкото двете. И трите на изпитите са изкарали тройки с преписване и просто бях супер разочарован. От моя клас има само 4-5 умни, а една част са добре, но нищо повече. Така че ако си в някое малко градче като моето не се коси. Високия бал е за някое наистина елитно даскало в някой голям град. И аз исках да уча в такова, но това е живота... Трябва силна мотивация, за да успееш в подобна среда :? Успех ти желая :)
И ти ли си от Кюстендил? Аз влязох с ниски оценки преди няколко години и бях по средата по балове. Малко хора сме в града и лесно се влиза навсякъде. А за тъпите и умните ученици - пак си зависи от късмет, има и умни, има и тъпи, но в другите гимназии е още по-зле...
А и от оценката не зависи всичко - примерно аз имам повече знания от някои хора с по-високи оценки, просто не се старая толкова по повечето предмети.

Post Reply