Проблем с сайта ми

Спам форум
Post Reply
crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

Проблем с сайта ми

Post by crazzybg » Tue Jan 01, 2013 7:27 pm

Здравейте.
Пиша тука защото в другите постове не виждам логика да публикувам тази тема.. та да си дойдем на проблема.
Използвам от 7 месеца фрее домейн на no-ip и преди 1ч стана проблем
тъй като го подържам от вкъщи с програма сайта си и като я спра .. логично и и сайта ми да спре .. да ама не някаква фирма(сайт) до колкото знам са някакви трафик хакери и използват моя сайт и когато опитам да влезна в
myweb.no-ip.info и има едно прозорче в което има 2 бутона и 2 полета
на първото пише да си въведа емайл и под него има бутон Submit
по - долното е ако нямате мнение въведете цифра от 1 до 10 и натиснете бутона No Thenx каквото и да правя и да го спирам и да го пускам сайта винаги работи и праща потребителите ми към тяхния сайт...

Някой ако разбира повечко нека помогне :С моля.
Благодаря предварително на всички които отделят внимание за моя пост.
Честита нова година.

за да видите по-точно за какво говоря може да проверите (не е реклама)
http://advertis.no-ip.info/

EDIT : сайта е оправен ( не е било от него ) темата може да бъде изтрита
Last edited by crazzybg on Sun Jan 06, 2013 3:41 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Hous
Гуру
Гуру
Posts: 2538
Joined: Sat Mar 22, 2008 9:19 pm
Answers: 111
Location: У нас

Post by Hous » Tue Jan 01, 2013 9:19 pm

По това което разнирам (не съм сигурен дали правилно те разбирам все пак де)
е,че имаш някъде в сайта вкарам код/или просто това е от самата готова система която е била хакната преди да си я свалиш (самия сайт) , просто трябва да си провериш кода за някакъв сайт различен от твоя.Аз лично разгледах сайта и не видях нищо такова... но може би не съм те разбрал правилно,опитай пак да обясниш с по малко думи и повече , и .

crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

здравей

Post by crazzybg » Tue Jan 01, 2013 10:21 pm

отново казвам празен html или php да сложа на index дори да изтрия всички фаилове от сайта дори да спра програмата и да си спра PC то този сайт ползва моя doname как мога да го спра това имам файл от гугал който проверяват дали сайта наистина е мой когато го слагам там при тях но... те нищо не ми одговарят ... не става дума за скрипт в файл да речем имам index.php с информация

<title> титле </title>

без head..body и стилове нито връзки изцяло празно php/html пак отваря дргуг сайт но обаче като си приместя сайта да речеме moqsait.no-ip.info/da/ и там си тръгва ... не съм го барал от 7 месеца и изведнъж на ... направо ЧНГ .. :D дано сега да ви е малко по - ясно какъв е проблема ако влезете в моя сайт ще видите какво ви отваря при полужение че нямам нищо в папката на сайта... празна и 1 файл не съм оставил ..

отваря този сайт :
http://www.toptrafficsource.com/dc/zc.p ... pid=100199

разрових се из гугал но не открих нищо как да се оправи освен че има и много други пострадали точно днес.. демек вчера защото сега е 00: 22

User avatar
Hous
Гуру
Гуру
Posts: 2538
Joined: Sat Mar 22, 2008 9:19 pm
Answers: 111
Location: У нас

Post by Hous » Wed Jan 02, 2013 9:00 am

Най-добре е да пишеш на съппорта,щом си сигурен,чене е от файловете,иначе аз лично като влезна в твоя сайт и не виждам това което излиза при теб със e-mail & парола...
Пак,казвам щом не е от файловете и/или от твоя компютър проблема е някъде на сървъра ,пиши на съпппорта на no-ip и ако можеш им обясни на английски какво става,другия вариант е просто да си купиш един хубав домейн (15лв+-) и пак да си го ползваш,хем сайтът ще изглежда по-професионалнo.
:?:

crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

здравей

Post by crazzybg » Wed Jan 02, 2013 10:22 am

дам писах на супорта им както и на google тъй като съм обявил там с техен файл че сайта е мой и аз го подържам но и от двете страни нямам одговор
и не изкача акаунт и парола а само едно прозорче кадето имаш вариант да въвдеш емайл или цифри от 1 до 10 ако не натиснеш неще след 4-5 сек те прехвърля към credit5.com ... проверих в него за контакти но не намерих
в търсачката проверих и много хора имат същия проблем но няма одговор на това.
Пробвах с прокси да влезна през сайта си и стана отваря ми го и не ме препраща не знам на какво се дължи цялата работа имам потребители от швеция които и те имат такъв проблем при връзка с мене

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Wed Jan 02, 2013 12:28 pm

Според мен някъде из файловете си имаш код, който върши тези поразии. Лепнал те е по някакъв начин (дупка в сорса .. вирус) няма значение как, но мисля, че е това.
Прегледай много внимателно всички файлове на сайта. Един по един и ако нещо ти се стори не на място пробвай да го махнеш и виж как ще е.
Няма как иначе от никъде ей така да се появи. :?:

crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

здравей

Post by crazzybg » Wed Jan 02, 2013 12:52 pm

отново казвам сайта се подържа от мой компютър , при положение че аз го спра сайта трябва да огасне поне така беше дори в папката ми да си изтрия сайта и PC-то да е спряно то отново отваря друг сайт и да е вирус или скрипт при изгасено PC ... не виждам смисъл как ще подържа сайта ми пуснат..
някак си други хора използват моя адрес за собствена облага каквото да правя и да си изтрия програмата да сменя харда и ип да сменя винаги е същата работа , направих формат и пак ... поне аз не виждам логика 2 ип да подържат 1 сайт и + това ако зарежда първо моето ип няма да има проблеми но те ме изпреварват и зарежда първо тяхния сайт но ако го преместя примерно в папка 'дд' когато влезна направо в нея сайта си работи като го върна обратно все едно го няма дори и празно html да сложа отново отваря тяхния уеб


тука давам това което ми изкача а дефакто го нямам , самия код на страницата която ме прецаква

[php]

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta http-equiv="refresh" content="25;url=http://www.credit5.com/">
<title>Just a Moment...</title>

<script language='javascript'>
function createCookie(name,value,days) {
if (days) {
var date = new Date();
date.setTime(date.getTime()+(days*24*60*60*24*30));
var expires = "; expires="+date.toGMTString();
} else {
var expires = "";
}
document.cookie = name+"="+value+expires+"; path=/";
}
createCookie('directclick_js_enabled', '1', 1);
</script>

<style>
body {
margin:0;
padding:0;
}
#filter {
background-color:#f1f1f1;
border: 3px solid #efefef;
margin:100px auto 0 auto;
padding:20px 15px;
text-align: center;
width:400px;
border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
-webkit-border-radius: 10px;
}
#filter h2 {
color:#222222;
font:bold 18px arial;
}
#filter input {
border: 1px solid #c0c0c0;
font-size: 15px;
margin-bottom: 10px;
padding: 8px 10px;
border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
box-shadow: 0 2px 2px #ddd;
-moz-box-shadow: 0 2px 2px #ddd;
-webkit-box-shadow: 0 2px 2px #ddd
}
#filter input.email {
padding-left: 10px;
}
#filter input.number {
padding-left:10px;
width:70px;
}
#filter input[type="submit"] {
background-color:#4b8df4;
color: #fff;
cursor: pointer;
font-size: 18px;
font-weight: bold;
padding: 8px 0;
width:200px;
border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
-webkit-border-radius: 10px;
}
#filter input[type="submit"]:hover {
color: #e0ecff;
}
.clear {clear:both;}
</style>
</head>

<body>
<div id="filter">

<form action="index.php?domain=advertis.no-ip.info&id=f29345cb6283597f6cbd9652da55621b&try=1" method="POST">
<input type="email" size="30" value="Enter your email" name="email" id="email" class="email" onFocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value='';" onBlur="if(this.value=='')this.value=this.defaultValue;">
<div class="clear"></div><!--/clear-->
<input type="submit" value="Submit" name="Submit" id="" class="button">
</form>

<h2>If not interested enter an number <br /> from 1-10 in the text field below<br />and click "No Thanks".</h2>

<form action="index.php?domain=advertis.no-ip.info&id=f29345cb6283597f6cbd9652da55621b&try=1" method="POST">
<input type="text" size="" value="" name="number" class="number">
<div class="clear"></div><!--/clear-->
<input type="submit" value="No Thanks" name="No Thanks" id="" class="button">
<input type="hidden" value="0" name="bot" id="bot">
</form>

</div><!--/filter-->

<!--StatCounter-->
<script type="text/javascript">
var sc_project=8554463;
var sc_invisible=1;
var sc_security="f38e7d71";
var scJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ?
"https://secure." : "http://www.");
document.write("<sc"+"ript type='text/javascript' src='" +
scJsHost+
"statcounter.com/counter/counter.js'></"+"script>");
</script>
<noscript><div class="statcounter"><a title="web statistics"
href="http://statcounter.com/free-web-stats/"
target="_blank"><img class="statcounter"
src="http://c.statcounter.com/8554463/0/f38e7d71/1/"
alt="web statistics"></a></div></noscript>

<!--1 pixle -->
<script type="text/javascript">
var __chd__ = {"aid": 10843, "chaid": "chixcreative-4"};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(c, s);})();
</script>

<!--2 pixle -->
<script type="text/javascript">
_bizo_data_partner_id = "1443";
</script>
<script type="text/javascript">
(function(){var b,a,u;a=document.createElement("script");a.type="text/javascript";a.async=true;u=(window.location.protocol==="https:"?"https://sjs.":"http://js.")+"bizographics.com/insight.min.js";a.src=u;b=document.getElementsByTagName("script")[0];return b.parentNode.insertBefore(a,b)})();
</script>

<!--3 pixle -->
<script type="text/javascript" src="http://ads.pro-market.net/ads/scripts/s ... "></script>

<!--4 pixle -->
<iframe src='http://f.domdex.com/f?c=483&k=free+credit+cards, mileage+credit+cards, credit+cards, creditcards, visa, offers, search, compare, apply, mastercard, low+interest, student, instant+approval, balance+transfer, reward, business, cash+back' width=0 height=0 frameborder=0></iframe>

<!--5 pixle -->
<SCRIPT TYPE="text/javascript" SRC="http://loadus.exelator.com/load/?p=341& ... ctg=credit cards&kw=credit+cards"></SCRIPT>

<!--6 pixel -->
<iframe name="__bkframe" height="0" width="0" frameborder="0" src="javascript:void(0)"></iframe>
<script type="text/javascript" src="http://www.bkrtx.com/js/bk-static.js"></script>
<script type="text/javascript">
// INSERT DATA HERE IN THE FORM:
bk_addPageCtx("<<category>>", "<<credit cards>>");
bk_addPageCtx("<<category>>", "<<visa>>");
bk_addPageCtx("<<category>>", "<<credit card>>");
bk_doJSTag(5195, 4);
</script>

<!--7 pixle -->
<script src="http://tags.crwdcntrl.net/c/1833/cc_af.js"></script>
<script type="text/javascript">
LOTCC.add("int","free credit cards");
LOTCC.add("int","mileage credit cards");
LOTCC.add("int","credit cards");
LOTCC.add("int","creditcards");
LOTCC.add("int","visa");
LOTCC.add("int","offers");
LOTCC.add("int","mastercard");
LOTCC.add("int","low interest");
LOTCC.add("int","student");
LOTCC.add("int","instant approval");
LOTCC.add("int","balance transfer");
LOTCC.add("int","reward");
LOTCC.add("int","business");
LOTCC.add("int","cash back");
LOTCC.bcp();
</script>
<!--8 pixle -->
<iframe src="//CLIENTS.BLUECAVA.COM/data/?p=54e940be-0063-4a66-be74-f2b37a831761" width="0" height="0" frameBorder="0" scrolling="no"></iframe>

</body>
</html>

[/php]

някой ако знае как да го спра ... ще е супер индекса ми е празен пробвах с meta рефреш на 0 сек но пак не става или как мога с htaccess да блокирам Coockie може би ако има такава функция ще спра тяхното

crazzybg
Турист
Турист
Posts: 210
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:30 pm

grrr

Post by crazzybg » Wed Jan 02, 2013 7:22 pm

Ма че съм прост ... оправих се в този тъп сайт ми се къчил cookie в мозилата и винаги ми го отваря :) благодаря на всички за отделеното внимание темата е приключена ако някой се чуде защо му отваря сайт който не би трябвало да вижда .. моля изчестете си бисквитките от browsera затворете и вече ще сте готови :)

Post Reply