Те ме разбиха....

Спам форум
User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Fri Dec 16, 2005 7:58 pm

Да от браузъра е.Същия проблем беше станал и с новата система за вип дето я правеше аз я виждах защото се беше кеширала (за другите не знам)

User avatar
cracking
Турист
Турист
Posts: 239
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Location: Добрич
Contact:

Post by cracking » Fri Dec 16, 2005 11:41 pm

admin wrote:За два дена.....
Това е безсмислен труд.
Добре де всичко което правиш направо в хоста ли го слагаш?Нямаш ли файлове на компа?

Аз в нашия сайт всички си го обработвам на компа и така го качам и като се прецака нещо просто слагам наново грешните файлове и всички е ОК.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Fri Dec 16, 2005 11:57 pm

cracking wrote:Добре де всичко което правиш направо в хоста ли го слагаш?Нямаш ли файлове на компа?

Аз не ги слагам.
Пиша ги директно на хоста.
ПРосто с edit++ се връзвам към хоста и си пиша скрипта.
Ако трябва първо на компа и после да ги качвам ще стане трудно.
А да не говориме , че повечето пъти става въпрос само за една малка промяна на скрипта.
ТИ като го качиш и не работи какво правиш.
Пак на компа го обработваш и пак го качваш така ли?

Аз имам backup .
НА целия сайт.
Но е от 4 часа сутринта.
Тоест преди примерно 10 часа.
Да обаче аз съм прецакал работата през ноща и не съм разбрал.
Ето защо трябвая да ползвам backup-a който е от 4 часа сутринта на миналия ден.
Тоест губя два дена работа.

User avatar
cracking
Турист
Турист
Posts: 239
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Location: Добрич
Contact:

Post by cracking » Sat Dec 17, 2005 1:41 am

admin wrote:
cracking wrote:Добре де всичко което правиш направо в хоста ли го слагаш?Нямаш ли файлове на компа?

Аз не ги слагам.
Пиша ги директно на хоста.
ПРосто с edit++ се връзвам към хоста и си пиша скрипта.
Ако трябва първо на компа и после да ги качвам ще стане трудно.
А да не говориме , че повечето пъти става въпрос само за една малка промяна на скрипта.
ТИ като го качиш и не работи какво правиш.
Пак на компа го обработваш и пак го качваш така ли?

Аз имам backup .
НА целия сайт.
Но е от 4 часа сутринта.
Тоест преди примерно 10 часа.
Да обаче аз съм прецакал работата през ноща и не съм разбрал.
Ето защо трябвая да ползвам backup-a който е от 4 часа сутринта на миналия ден.
Тоест губя два дена работа.
Може, но на мене така ми е по удобно.А и нерасполагам с добър нет да се свързвам с редактора и да пиша направо в хоста :wink:

Post Reply