Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Спам форум
-
SandPrince
- Web-tourist

-
Answers: 158
-
LiRiX wrote:devent wrote:Не е добра идея да го вадиш пред хора. Някъде ще попаднеш на грешния и ще го изядеш(пистолета). Освен това, нали знаеш, че има шанс в момента, който тръгнеш да вадиш пистолет, онзи с/у теб да извади боен и да те застреля като куче в знак на самозащита? Тези неща не са играчки и не са за хора, които никога няма да им потрябват, но твой живот - твоя работа

много добре казано! подкрепям с 2 ръце.
По темата: не разбирам, уш само за нова година изледи т'ва онова пък искаш да прилича на боен

поне като давам пари, да има вид на нещо

-
raiden
- Гуру

-
Answers: 190
Турски пистолет + турски патрони = засечки. Не разчитай да те пази

И все пак ако ще го носиш с тази цел му слагай само немски PV патрони, че историята която Коцето описа се случва често с халосни от 20ст.
Иначе 130лв за газов не бих дал, поне не за турски. За тея пари ще си взема 3-4

-
r0073x
- Турист

-
Answers: 10
Носиш си личната карта и ти вадтя директно документ, че имаш правото на газ-сигнално оръжие.
Искат се само 18 години.
Поне при мен така бе...
-
jefriii
- Гуру

-
Answers: 25
SandPrince wrote:Абе хора,
на 20 години съм.
може да изглеждам недорасъл с ясни признаци на лудост, ама никога няма да взема ей така да го размахвам срещу който ми скимне. не стаа...
предимно го взимам заради празници като ся - коледа/нова година да пукам на воля. а пък не е лошо да имам и за самозащита. де да знам на къв ще попадна...не разбирайте че ще го нося нон стоп с мен, да го имам вкъщи си е едно спокойствие.
от къде да те знаем ако някой ти обиди дизайна и каже че е смотан дали няма да му го опреш в челото

:d
-
SandPrince
- Web-tourist

-
Answers: 158
-
jefriii wrote:SandPrince wrote:Абе хора,
на 20 години съм.
може да изглеждам недорасъл с ясни признаци на лудост, ама никога няма да взема ей така да го размахвам срещу който ми скимне. не стаа...
предимно го взимам заради празници като ся - коледа/нова година да пукам на воля. а пък не е лошо да имам и за самозащита. де да знам на къв ще попадна...не разбирайте че ще го нося нон стоп с мен, да го имам вкъщи си е едно спокойствие.
от къде да те знаем ако някой ти обиди дизайна и каже че е смотан дали няма да му го опреш в челото

:d
Ами ще се размине леко така..поне бърза ще е смъртта

-
debian
- Много Редовен

-
Answers: 56
Sand , другия месец да не ни питаш за някой танк.

-
r0073x
- Турист

-
Answers: 10
Диря зенитна картечница

-
BBC91
- Турист

-
SandPrince wrote:Абе хора,
на 20 години съм.
Прав си. Добре е да имаш нещо за самозащита, особено като на диско често може да ти се наложи да искараш един пистолет и да напълниш гаятите на някой фукльо.

-
boby_29
- Потребител

Абе относително е.. може да нямаш време да извадиш пистолета..
Затова най-добре да станеш черна нинджа

-
fena
- Web-tourist

-
Answers: 15
Аз за миналата нова година си купих, супер си беше...изгърмял съм към 150 патрона и е доста по-готинко от пиратка

И да знаеш и че през другото време от годината си върши работа, на мен 1 път ми спаси живота. И не ме осъдиха заради него(беше при самозащита). Така, че недейте да го лъжите, че винаги е виновен. Нека е близобоен, срещу нож се представи добре