Page 3 of 3

Posted: Fri May 19, 2006 7:27 am
by NetCutter
Еми и аз съм там и ти давам примера :shock:
Нали имаш cPanel :wink:
Еми от там като дадеш на SubDomains ти показва тва меню което съм дал аз :wink:
Аааааааа може да не си си оправил Домейна :wink:
Аз бях така я ми кажи какъв Redirection си дал :wink:

Posted: Fri May 19, 2006 7:32 am
by Soul_Stealler
споко не съм объркал нищо :wink: Аз не съм с Redirection, нанасял съм DNS адресите :wink:

Posted: Fri May 19, 2006 7:55 am
by Soul_Stealler
Леле, къв съм тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп и още 100 реда с това. Забравих, че трябва време да се осъществят настройките :D станаааааа :D :D :D