Каталог за филми

Готови за използване кодове
User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Каталог за филми

Post by staf » Sun May 18, 2008 6:20 am

Много от нас събират любимите си филми на най различни носители, но някой път става халс при търсенето.Дали имате този филм, къде се намира и т.н. С този каталог лесно ще картотекиране вашите филми в най различни категории.Ще можете да добавяте към всеки филм най различна информация за него.Единствено трябва да имате време и желание и ще си направите един страхотен каталог за филми.

Image

Изтегли Каталог за филми

Демо в картинки

Отворете файла config.php и попълнете следните неща:
$host = "localhost";
$user = "потребителя на бд";
$password = "паролата за бд";
$db = "името на бд";
$ip = "вашият ип адрес за да имате достъп само вие до админ панела";

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2445

User avatar
dersa2008
Нов
Нов
Posts: 131
Joined: Sat Sep 22, 2007 10:40 pm
Location: Бургас
Contact:

Post by dersa2008 » Sun May 18, 2008 11:11 am

Имам един проблем ... като го кача сайта някъде в нета (не на local) като се опитам да добавя филми и ми дава грешка :

Code: Select all

Warning: move_uploaded_file(../images/iron_man_ver3.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /users/starsga/public_html/movies/admin/write.php on line 97

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php8z1UcL' to '../images/iron_man_ver3.jpg' in /users/starsga/public_html/movies/admin/write.php on line 97
помогнете моля!

------------------------------------------

Оправих се :) ... аз знаех че от Permissions и му дадах ама съм объркал папката :)

User avatar
EmPowerYou
Турист
Турист
Posts: 478
Joined: Mon Oct 23, 2006 7:19 am
Answers: 13

Post by EmPowerYou » Sat May 24, 2008 11:51 pm

Малко разяснения ако може...
Категория (от 1 до 10) - това за какво е?
Номер - ?

Иначе ми харесва. Мисля да си го развия с филмите които имам.

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Sun May 25, 2008 5:22 am

Да номер. Примерно подкатегория "1" е шкаф едно, в него има кутия с филми "А", с номер на филма "359". Като отвориш инфото за някой филм виждаш, че пише примерно "1/A/359" което значи, че филма който търсиш си го картотекирал в шкаф 1 в кутия А с номер 359 това е.

User avatar
svilkata12
Потребител
Потребител
Posts: 603
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:07 pm
Location: Русе

Post by svilkata12 » Wed Jun 04, 2008 5:20 pm

имам проблем с charset-а :( в смисъл жанровете ми стоят така:

??? ? ????

User avatar
grossec
Нов
Нов
Posts: 9
Joined: Fri Feb 29, 2008 8:20 am

Post by grossec » Mon Jun 09, 2008 4:45 pm

имам проблем като импортирам сял файла в пиейчпи май админ ми пише
#1046 - No database selected
какъв е проблема и как да го оправя за да тръгне

ModernFuck
Нов
Нов
Posts: 4
Joined: Tue Feb 19, 2008 8:42 pm

Post by ModernFuck » Mon Aug 04, 2008 10:34 pm

Имам проблем като реша да добавя филм:

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/snatchbg/public_html/catalog/admin/write.php on line 1

Monzallez
Нов
Нов
Posts: 8
Joined: Thu Sep 11, 2008 3:15 am

Post by Monzallez » Thu Sep 11, 2008 3:45 am

тоя каталог така и неможах да го направя на БГ език...
ако можеш да постнеш целиа SQL код с които няма да има проблеми ще сам ти много благодарен : )

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Thu Sep 11, 2008 7:21 am

Какво имаш в предвид да го направиш на "БГ език... " ?

Това е една от бета версиите, които съм пуснал на каталога. Възможно е да има проблеми.Имам още няколко разработки, които си работят поне за сега безпроблемно. В момента нямам време да ви ги пускам.
За сега тази ви е достатъчна, да видите как да си направите каталог за филми.

Пробвай този .sql код:

Code: Select all

CREATE TABLE `filmi` (
`id` mediumint(8) unsigned NOT NULL auto_increment,
`kategoriq` varchar(255) NOT NULL,
`seriq` char(1) NOT NULL,
`nomer` varchar(10) NOT NULL,
`zaglaviebg` text NOT NULL,
`zaglavieus` text NOT NULL,
`poster` text NOT NULL,
`wreme` text NOT NULL,
`godina` text NOT NULL,
`dyrjawa` text NOT NULL,
`rejis` text NOT NULL,
`roli` text NOT NULL,
`link` text NOT NULL,
`reiting` text NOT NULL,
`nositel` text NOT NULL,
`broinositeli` text NOT NULL,
`rezume` mediumtext NOT NULL,
`dopylnitelno` mediumtext NOT NULL,
`c1` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c2` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c3` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c4` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c5` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c6` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c7` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c8` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c9` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c10` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c11` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c12` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c13` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c14` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c15` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c16` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c17` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c18` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c19` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c20` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c21` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c22` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c23` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
`c24` smallint(1) unsigned NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=cp1251 AUTO_INCREMENT=0 ;

CREATE TABLE `janr` (
`id` smallint(5) unsigned NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(60) NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=cp1251 AUTO_INCREMENT=25 ;

INSERT INTO `janr` (`id`, `name`) VALUES
(1, 'Комедия'),
(2, 'Трилър'),
(3, 'Романтичен'),
(4, 'Късометражен'),
(5, 'Ужаси'),
(6, 'Психо'),
(7, 'Мистерия'),
(8, 'Исторически'),
(9, 'Документален'),
(10, 'Семеен'),
(11, 'Приключенски'),
(12, 'Еротичен'),
(13, 'Драма'),
(14, 'Уестърн'),
(15, 'Екшън'),
(16, 'Музикален'),
(17, 'Криминален'),
(18, 'Анимация'),
(19, 'Фантастика'),
(20, 'Детски'),
(21, 'Сериал'),
(22, 'Военен'),
(23, 'Пародия'),
(24, 'Друг');




Ако ми остане време, може да ви пусна нова версия на каталога.

User avatar
djpatzo
Потребител
Потребител
Posts: 1411
Joined: Fri Apr 06, 2007 10:31 pm
Answers: 81
Location: България, Варна
Contact:

Post by djpatzo » Sat Sep 13, 2008 5:16 pm

Имам проблем. Значи добавил съм ново ъплоуд поле да може да се качва трейлър., но ми се показва следната грешка.

Файла за трейлъра е повреден !

Защо ми показва така след като всичко е ОК в php кода. Създал съм и специален ред в mysql базата данни за да няма проблеми. Не мога да го кача самия трейлър. Сложил съм да се ползват и разширения на , файловете flv, но не се получава моят номер. Ако може някой да помогне ще съм му благодарен.

Locked