За проблеми с формуляра

Предложения / Коментари / Въпроси и тн......
Post Reply
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

За проблеми с формуляра

Post by Admin » Wed Jul 06, 2005 7:44 am

Пишете всички проблеми за да ги оправяме докато е време.
Last edited by Admin on Fri Feb 10, 2006 9:43 pm, edited 1 time in total.

test
Нов
Нов
Posts: 0
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm

Post by test » Thu Jul 14, 2005 10:11 pm

значи няма проблем с формулярите ама се питам дали може да го до искараш без да има поле за имайла.

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

проблем

Post by mute » Tue Sep 20, 2005 1:53 pm

проблем неще да изпраща информацията http://www.ogledalo.5gigs.com/fm/comments/comments.html ето това е ползвам това което ми беше дал преди доста време

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: проблем

Post by Admin » Tue Sep 20, 2005 2:17 pm

mute wrote:проблем неще да изпраща информацията http://www.ogledalo.5gigs.com/fm/comments/comments.html ето това е ползвам това което ми беше дал преди доста време

Това няма как да е работило преди.

Ако е работило преди а сега неще то значи че си го преправял и не си
го написал правилно неща.

Ето ти час от сорс кода ти.

Code: Select all

 <INPUT name=ime>
  <br>
  <font color="#FFFFFF" class="style1">Email&#58;</font><br>
  <INPUT name=mail>
  <br>
  <font color="#FFFFFF" class="style1">Коментар&#58;</font><BR>
  <TEXTAREA name=mes rows=5 cols=30></TEXTAREA>
  <br>
  <INPUT type=submit value="Send "></p>

Това трябва да почва с

<FORM action=пътя до скрипта method=post >

и да завършва с </form>

Тези неща не си ги пеистнал .
Нещо си правил и си ги махнал.
Без тях това е просто текст.

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Tue Sep 20, 2005 5:31 pm

ох ама сам .... мерси. несам копирал целия скрипт и се чудя кво става :)

Sonik_Blast1

Post by Sonik_Blast1 » Fri Nov 25, 2005 3:49 pm

Извинявам се...но понеже съм много тъп не си записах ... урл а за преглеждане на формуляра ми.. а и от глупостите дето съм правил немога да направа повече форумуляри ще може ли ... да ми активирате ай пи то ? 217.9.237.109

Post Reply