Телевизия в мирк :)

За всичко свързано с mIRC
User avatar
Er4o
Турист
Турист
Posts: 567
Joined: Sun Apr 29, 2007 9:09 am
Answers: 50
Location: Благоевград

Телевизия в мирк :)

Post by Er4o » Thu Sep 20, 2007 2:51 pm

Здравейте :D
Значи за да задействате скрипта трябва да свалите това длл: http://er4o.org/nHTMLn_2.95.rar и го разархивирате в директорията на мирката ви. (там кадето ви е mirc.exe)
После правите нов файл tv.mrc ако сте в ирк (/write tv.mrc) отварате го и слагате този код вътре:

Code: Select all

alias html return nHTMLn_2.95.dll
alias tv {
  if &#40;!$1&#41; &#123; echo -at Грешка! Моля опитайте с /tv <btv> <ntv> | return &#125;
   if &#40;$1 == btv&#41; &#123;
    window -px @btv
    echo -at $dll&#40;$html,attach,$window&#40;@btv&#41;.hwnd&#41;&#41; 
    echo -at $dll&#40;$html,navigate,www.neterra.tv/bg/playlivestream.php?epid=9086&q=2&plid=3&#41;
   &#125;
   if &#40;$1 == ntv&#41; &#123;
    window -px @ntv
    echo -at $dll&#40;$html,attach,$window&#40;@ntv&#41;.hwnd&#41;&#41; 
    echo -at $dll&#40;$html,navigate,www.neterra.tv/bg/playlivestream.php?epid=22159&q=2&plid=3&#41;
   &#125;
&#125;
Това ще отвори нов прозорец в мирката ви.
След сичко това остава само да лоаднете скрипта (/load -rs tv.mrc) и ако сичко сте направили както трябва ще гледате телевизия в вашата мирк :)
Задейства се с: /tv btv за БТВ а за нова телевизия /tv ntv :)
Успех.

User avatar
iwanov
Шаман
Шаман
Posts: 3045
Joined: Wed Nov 01, 2006 9:18 pm
Answers: 192
Location: Варна

Post by iwanov » Thu Sep 20, 2007 4:57 pm

er4o ще те напляскам :D

Цитирам от mIRC:
TV Unknown command

User avatar
stevo
Нов
Нов
Posts: 176
Joined: Sun Apr 01, 2007 7:47 pm

Post by stevo » Thu Sep 20, 2007 4:58 pm

Тва е супер :) браво !

User avatar
stevo
Нов
Нов
Posts: 176
Joined: Sun Apr 01, 2007 7:47 pm

Post by stevo » Thu Sep 20, 2007 4:59 pm

iwanov wrote:er4o ще те напляскам :D

Цитирам от mIRC:
TV Unknown command



Прочети пак какво е писал щото при мене няма никакви проблеми

User avatar
Nikol4u
Турист
Турист
Posts: 248
Joined: Thu Apr 12, 2007 5:56 am
Location: Бургас
Contact:

Re: Телевизия в мирк :)

Post by Nikol4u » Thu Sep 20, 2007 5:00 pm

Er4o wrote:Здравейте :D
Значи за да задействате скрипта трябва да свалите това длл: http://er4o.org/nHTMLn_2.95.rar и го разархивирате в директорията на мирката ви. (там кадето ви е mirc.exe)
После правите нов файл tv.mrc ако сте в ирк (/write tv.mrc) отварате го и слагате този код вътре:

Code: Select all

alias html return nHTMLn_2.95.dll
alias tv &#123;
  if &#40;!$1&#41; &#123; echo -at Грешка! Моля опитайте с /tv <btv> <ntv> | return &#125;
   if &#40;$1 == btv&#41; &#123;
    window -px @btv
    echo -at $dll&#40;$html,attach,$window&#40;@btv&#41;.hwnd&#41;&#41; 
    echo -at $dll&#40;$html,navigate,www.neterra.tv/bg/playlivestream.php?epid=9086&q=2&plid=3&#41;
   &#125;
   if &#40;$1 == ntv&#41; &#123;
    window -px @ntv
    echo -at $dll&#40;$html,attach,$window&#40;@ntv&#41;.hwnd&#41;&#41; 
    echo -at $dll&#40;$html,navigate,www.neterra.tv/bg/playlivestream.php?epid=22159&q=2&plid=3&#41;
   &#125;
&#125;
Това ще отвори нов прозорец в мирката ви.
След сичко това остава само да лоаднете скрипта (/load -rs tv.mrc) и ако сичко сте направили както трябва ще гледате телевизия в вашата мирк :)
Задейства се с: /tv btv за БТВ а за нова телевизия /tv ntv :)
Успех.


супер си :?: мерси са скрипта

User avatar
iwanov
Шаман
Шаман
Posts: 3045
Joined: Wed Nov 01, 2006 9:18 pm
Answers: 192
Location: Варна

Post by iwanov » Thu Sep 20, 2007 5:07 pm

оправих се...
Пуснете си НТВ да видите какво става. СЕГА !!!

User avatar
Er4o
Турист
Турист
Posts: 567
Joined: Sun Apr 29, 2007 9:09 am
Answers: 50
Location: Благоевград

Post by Er4o » Thu Sep 20, 2007 5:14 pm

Това си е от сайта :)

User avatar
Paina
Турист
Турист
Posts: 294
Joined: Sat Jul 15, 2006 7:08 pm

Post by Paina » Thu Sep 20, 2007 7:16 pm

Бре тва яко :)

Martines
Нов
Нов
Posts: 59
Joined: Fri Mar 23, 2007 8:31 am
Location: Petrich

....

Post by Martines » Sun Oct 07, 2007 8:59 am

а как да добавя още канали..?и как да го направя на по голямо..да се вижда

User avatar
stevo
Нов
Нов
Posts: 176
Joined: Sun Apr 01, 2007 7:47 pm

Post by stevo » Sun Oct 07, 2007 9:27 am

отвори .мрц файла и погледни само малко и ще разбереш как да добавиш канали тва беше излишен ввъпрос а за по голямо май трее да се допише още един два реда :wink:

Post Reply