ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА ПРОЕКТА LINUX КАТО WINDOWS 12 LITE

Post Reply
User avatar
simona
Потребител
Потребител
Posts: 912
Joined: Sun Feb 25, 2007 11:25 am
Answers: 9
Location: web-tourist.net
Contact:

ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА ПРОЕКТА LINUX КАТО WINDOWS 12 LITE

Post by simona » Wed Feb 12, 2020 8:12 am

windows-12-lite.jpg
Любителски проект, базиран на Linux, предизвика интерес сред интернет ентусиастите. Главно заради името си - Windows 12 Lite - и приликата в дизайна на десктопа с операционната система на Microsoft.

Според информацията на сайта, новата операционна система обещава безпроблемни актуализации, не е имунизирана срещу вируси и зловреден софтуер и може да работи съвместно с Windows 7 и Windows 10 или да ги замени изцяло.

Нещо повече, се казва, че Windows 12 Lite е над 3 пъти по-бърз от Windows 10, включва набор от приложения и възможност за добавяне на повече от 80 000 заглавия чрез софтуерния мениджър.

Системата е идеална и за стари лаптопи и настолни компютри, хвалят се авторите на проекта. Освен това не се изисква лиценз или ключ за активиране - потребителите притежават софтуера.

Това обаче е любителски проект, базиран на Linux Lite 4.8 LTS с Windows 10 фон и плоски икони. Авторите му очевидно са добри психолози, тъй като те вече са успели да привлекат голям интерес към името на системата, което предполага, че тя е две поколения преди Windows 10.

Windows 12 Lite не е достъпен за изтегляне от уебсайта на проекта, но може да бъде закупен ... за £ 15 на DVD или USB стик, според дискусии относно Reddit и други уеб ресурси.

Страницата на проекта предоставя инструкции за инсталиране и използване на системата.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply