HUAWEI ПРЕДСТАВЯ HUAWEI WATCH GT 2E

Post Reply
User avatar
simona
Потребител
Потребител
Posts: 912
Joined: Sun Feb 25, 2007 11:25 am
Answers: 9
Location: web-tourist.net
Contact:

HUAWEI ПРЕДСТАВЯ HUAWEI WATCH GT 2E

Post by simona » Sat Mar 28, 2020 7:09 am

HUAWEI WATCH GT 2e, Huawei за първи път въвежда функция за наблюдение на насищането с кислород в кръвта (SpO2) 1. С мощен живот на батерията до две седмици, устройството включва и научни и спортни концепции в ежедневието на днешните потребители. Новият часовник помага на потребителите да наблюдават здравословното си състояние в реално време с проследяване на пулса и кръвното налягане, като ги предупреждават дали има промяна от нормалната сърдечна честота и оптимално време за сън.

HUAWEI WATCH 2e има 1.39-инчов AMOLED сензорен екран с висока разделителна способност. Освен това има обновена конструкция, която внася още повече свежест в модерния облик на цялата гама Watch GT 2. Той ще се предлага в нови и свежи нюанси - Mint Green и Lava Red.

За популярния HUAWEI WATCH GT 2 42 мм, Huawei представи нов дизайн на корпуса на Champagne Gold и две нови каишки - FrostyWhite и Chestnut Red, които насърчават спокойствие и елегантност. HUAWEI WATCH GT 2 42mm има специална функция за дамите, а именно календар с месечен цикъл.

"Следвайки традицията на серията, HUAWEI WATCH GT 2e продължава да осигурява надеждно управление на потребителските спортове и здравни показатели", заяви изпълнителният директор на Huawei Ричард Ху. „Huawei обръща голямо внимание на важността на фитнеса и здравето. В нашата безупречна стратегия за живот във всички сценарии през 2020 г. здравето и фитнесът са в основата на всеки сценарий. Тъй като технологията все повече се свързва с живота на потребителите, Huawei ще продължи да разчита на технологичния напредък, да подобри софтуерните и хардуерни екосистеми и да създаде иновативни устройства, чрез които технологиите могат да помогнат да поддържаме здравето си. "

Съвременен и изчистен дизайн, вдъхновен от класическите стилове, но въпреки това нетрадиционен

Дизайнът на HUAWEI WATCH GT 2e е спортен, докато дизайнът на HUAWEI WATCH GT 2 е класически. Вместо да следва традиционните дизайни, при които корпуса е отделено от каишката, то има класическо кръгъл корпус с модерна каишка - свеж поглед към бъдещето на умните часовници. Тялото му от неръждаема стомана допълва скрития аристократичен дизайн, който се вписва в закръгления силует на часовника. Часовникът се предлага в четири нови цвята - Graphite Black, Lava Red, MintGreen и IcyWhite с мека и удобна силиконова каишка. Двуцветният лек TPU материал допълва безпроблемния дизайн на цялото. Всички тези функции не само показват колко удобен е HUAWEI WATCH GT 2e, но и подчертават неговата издръжливост. Дори по време на интензивни тренировки фитнесът и грижите за здравето остават точни. Той е оборудван с високо прецизен 1.39-инчов AMOLED сензорен екран, който е ясен и цветен. Това позволява на потребителите да виждат детайлите дори при ярка слънчева светлина.

HUAWEI WATCH GT 2e предлага и някои изненадващи детайли. С минималистично тяло, часовникът има пясъчна повърхност за по-добра текстура. Наситеното черно покритие отразява светлината, създавайки ефект, който се променя по отношение на ъгловата светлина, отразена от часовника.

Новият интелигентен часовник на Huawei разбива стереотипите с много нови лица. С представянето на ново анимирано лице, което допълва плавността и действието, докато потребителят се движи, Huawei предлага още повече персонализация. Новата двойна часова зона помага на потребителите да останат свързани с приятели, семейство и колеги по целия свят. Многофункционалността позволява на потребителя да персонализира настройките, които желае, като например да избира важни напомняния през целия ден. Ако потребителите искат техният интелигентен часовник да бъде уникален, те могат просто да изберат снимка от албумите си, която да се покаже на лицевата страна на часовника.

Истинско спортно изживяване със 100 режима на тренировка

Независимо дали потребителите са любители на традиционните спортове или искат да експериментират малко по-експериментално, всеки може да се наслади на уникалните и разнообразни спортни режими, предлагани от HUAWEI WATCH GT 2e.

HUAWEI WATCH GT 2e поддържа 15 режима на професионално обучение, включително осем дейности на открито (бягане, ходене, туризъм, туризъм, лека атлетика, колоездене, плуване на открито, триатлон) и седем дейности на закрито (туризъм, бягане, колоездене, колоездене) безплатно обучение, круиз, машинно гребане). В професионалните режими на обучение HUAWEI WATCH GT 2 осигурява цялостен мониторинг, който може да проследява 190 типа данни - всичко това, за да помогне на потребителите да се възползват максимално от обучението. HUAWEI WATCH GT 2e може автоматично да разпознае 6 режима на професионално обучение, предлагайки по-интелигентно спортно изживяване.

Новият HUAWEI WATCH GT 2e поддържа допълнителни 85 персонализирани режима на обучение, разделени в 6 спортни категории: екстремни, удоволствия, фитнес, вода, игри с топка, зимни спортове. обхват

Post Reply