Като нямам pass на датабейза кво да правя ?

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Post Reply
User avatar
Shorter
Турист
Турист
Posts: 203
Joined: Sun Jan 08, 2006 5:16 pm
Contact:

Като нямам pass на датабейза кво да правя ?

Post by Shorter » Tue Oct 24, 2006 3:22 pm

има уроци в които има нещо от сорта

Code: Select all

<?

<?

$user="user на базата данни";
$pass="pass на базата данни";
$db="име на базата данни"; 
,аз какво да правя,като нямам пасс на базата данни :roll:

User avatar
mizarck
Гуру
Гуру
Posts: 2195
Joined: Fri May 05, 2006 7:51 pm
Answers: 39
Location: София

Post by mizarck » Tue Oct 24, 2006 4:01 pm

оставяш празно
sdfsdf

User avatar
Shorter
Турист
Турист
Posts: 203
Joined: Sun Jan 08, 2006 5:16 pm
Contact:

Post by Shorter » Tue Oct 24, 2006 4:25 pm

окси,мерси :?:

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Wed Oct 25, 2006 3:45 pm

mizarck wrote:оставяш празно
хяхя, как ще оставя празно бе :lol:

nvidia
Турист
Турист
Posts: 233
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm

Post by nvidia » Wed Oct 25, 2006 4:13 pm

Dido_net wrote:
mizarck wrote:оставяш празно
хяхя, как ще оставя празно бе :lol:
Ей така.
Като няма пас се оставя празно.
Кое ти е смешно?

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Wed Oct 25, 2006 4:51 pm

Ох.. мислех че той няма паролата си за дата бейса.. sry, не чатнах :D

Post Reply