admin password, recover?

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Slavei
Турист
Турист
Posts: 528
Joined: Mon Aug 21, 2006 6:04 pm

Post by Slavei » Thu Nov 09, 2006 5:14 pm

submit wrote:slavei нали ти казвм, че някой ми е влизал в акаунта и променял неща и нз кой .. само паролата оправих и сега влизам в акаунта..но за левия рийм ако ъплоудна вс фалове на форума на ново дали ще се оправи?
тва за влизането чак сега го разбирам...
ако върнеш всички файлове няма да постигнеш нищо. Всички настройки от узерите + админския, се пазат в базата....

А ти логваш ли втори път като кликнеш долу на "Влете в Администраторския Панел"????

най-добре дай акаунта на някой на който имаш доверие и дето има опит с phpBB да ти го оправи. ;)

submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Thu Nov 09, 2006 5:30 pm

да, логвам се в администраторския панел

ами за съжаление не познавам такива..:(

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu Nov 09, 2006 5:56 pm

submit wrote:да, логвам се в администраторския панел

ами за съжаление не познавам такива..:(
Как е станало някой да ти влезе в админ акаунта?
Не би трябвало да е възможно.
Написал съм даже мод за тази цел.

submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Fri Nov 10, 2006 1:41 pm

ами незнам, но вчера като тръгнах да се логвам с админ и парола ми дава "Въвели сте невалидно (или неактивно) потребителско име или парола", цъкам да ми прати нова парола и "мейл адреса не съвпада". В бд като проверих беше сменен и и-меийла. нз какво трябва да се пипне, за да се промени левия фрйм в админ панела..

SLASH
Нов
Нов
Posts: 72
Joined: Tue Nov 07, 2006 12:02 pm
Location: Bulgaria
Contact:

Post by SLASH » Fri Nov 10, 2006 1:52 pm

аз имах същият проблем ако си беше направил удоволствието да погледнеш 2 поста надолу щеше да видиш има един мод който ти запомня кукисите и няма повече да имаш този проблем сега ще го кача на личната ми папка и ще ти го постна с инструкциите какво трябва да се прави така ето как ще трябва да се направи свали този мод
http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?mo ... id=1260924
след като го свалиш
1 разархивираш в root/phpBB2 или както си го кръстил
2 пишеш в браузърът си http://ипадресати/phpBB2/install/cookie.php
3 след това на браузърът ти ще излезе това което ти трябва съгласяваш се със всичко даваш submit и затваряш
4 ИЗТРИВАШ INSTALL ПАПКАТА изтриваш cookies на браузърът ти и рестартираш при мен стана но имай в предвид че не съм омазал все още нищо информацията и мода ти го давам от форума на phpBB
Last edited by SLASH on Fri Nov 10, 2006 2:20 pm, edited 1 time in total.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Fri Nov 10, 2006 2:15 pm

Другия път си сложи това:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=715 и си защити
администраторския акаунт по ИП адрес.

НЕ е зле директорията /admin/ да е паролно защитена.

submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Fri Nov 10, 2006 2:19 pm

благодаря много!
а за фрейма да имате идеи? :cry: ако искате мога да ви дам юзър и пас да погледнете или вижте :

btw мота да променям неща във форумите като в урл бара напиша примерно http://site-a.com/forum/admin/admin_ug_ ... beebd56251
просто няма ляв фрейм..незнам как може да бъде премахнат

Image

submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Sat Nov 11, 2006 7:40 am

а може ли и ако да как да се направи втори администратор през sql, phpmyadmin?

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Nov 11, 2006 7:42 am

submit wrote:а може ли и ако да как да се направи втори администратор през sql, phpmyadmin?
Чрез phpmyadmin променяш на някой от потребителите полето user_level
от 0 на 1 и той става админ.

submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Sat Nov 11, 2006 7:46 am

благодаря много!!!

Post Reply