admin password, recover?

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Sat Nov 11, 2006 7:54 am

ООО СТРАШНО БЛАГОДАРЯЯ!!! БЛАГОДАРИНИЕ НА ПОСТА НА ADMIN НАМЕРИХ ТОЗИ ДЕТО МИ ПРЕЦАКВА ЦЯЛАТА РАБОТА!!!! СТРАШНО БЛАГОДАРЯЯЯ!!!!
САМО АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА ГО БАННА ПА IP 4Е ДА НЕ МОЖЕ ВЛИЗА ВЪВ ФОРУМА И САЙТА ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ЦЯЛ ЖИВОТ!!!!!

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Nov 11, 2006 10:40 am

submit wrote:ООО СТРАШНО БЛАГОДАРЯЯ!!! БЛАГОДАРИНИЕ НА ПОСТА НА ADMIN НАМЕРИХ ТОЗИ ДЕТО МИ ПРЕЦАКВА ЦЯЛАТА РАБОТА!!!! СТРАШНО БЛАГОДАРЯЯЯ!!!!
САМО АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА ГО БАННА ПА IP 4Е ДА НЕ МОЖЕ ВЛИЗА ВЪВ ФОРУМА И САЙТА ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ЦЯЛ ЖИВОТ!!!!!
В контрол панела има от къде да баннеш IP адреса.
Казах ти да си сложиш мода който съм написал и да защитиш админския
акаунт по ИП адрес.
Да може да се влиза само от твоя ИП адрес.

Точно 2 реда код е и край с влизането с администраторския акаунт.
Защити си папката /admin/ с парола .

submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Sat Nov 11, 2006 3:17 pm

ами аз съм с динамично ip и предполагам, че няма да ми е от полза мода :( а /admin/ как ще може да се защити с пас?

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Nov 11, 2006 3:36 pm

submit wrote:ами аз съм с динамично ip и предполагам, че няма да ми е от полза мода :( а /admin/ как ще може да се защити с пас?
Трябва да има такъв урок.
Аз лично защитавам папките през контрол панела.
Може да направиш друго.
Смени името на папката.
Примерно от /admin/ я направи /pesho/ и готово.
НЯма как да я намери кандидат хакера.
Ти пък ще си влизаш в админ панела чрез линка:

Code: Select all

http://твоя сайт/forum/pesho/ вместо в 

Code: Select all

http://твоя сайт/forum/admin/

submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Sat Nov 11, 2006 6:46 pm

възможно ли е от базата данни да се пипне нещо, така че да настъпят промени в админ панела примерно?

submit
Нов
Нов
Posts: 165
Joined: Thu Sep 28, 2006 3:31 pm
Contact:

Post by submit » Sun Nov 12, 2006 3:21 pm

начи сетих се, че като съм слагал разни модове е възможно някъде да съм сбъркал със някой символ и тогава няма да ми зарежда докрай скрипта. в случая мода беше за skype в профилите и в admin/admin_users.php съм забравил да добавя """ и затова не ми зареждаше левия фрейм. сега всичко е ок

благодаря на всички, които ми обърнаха внимание!

:D

Post Reply