Форум ранговете с различни цветове

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Post Reply
astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Форум ранговете с различни цветове

Post by astor » Mon Dec 18, 2006 6:41 pm

искам както на този форум ранговете са с различни цветове
как ще стане

Image

Благодаря ви :wink:

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: Кажете ми как ще стане това

Post by Admin » Mon Dec 18, 2006 6:44 pm

asteryx wrote:искам както на този форум ранговете са с различни цветове
как ще стане

Image

Благодаря ви :wink:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=618

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Mon Dec 18, 2006 6:47 pm

Сигурен ли си че е това :?

else if ( $row['user_posts'] > 199 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#ff0000"';
}

else if ( $row['user_posts'] > 49 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#0000ff"';
}



else
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#008080"';
}

обяснете ми това

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Mon Dec 18, 2006 6:56 pm

asteryx wrote:Сигурен ли си че е това :?

else if ( $row['user_posts'] > 199 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#ff0000"';
}

else if ( $row['user_posts'] > 49 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#0000ff"';
}



else
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#008080"';
}

обяснете ми това
Сигурен съм.
Всичко е обяснено в урока.

Кода е по-голям и гласи, че в зависимост от топиците дава различен цвят.
на 200 е един цвят на 50 друг и така.

Направи всичко както е описано.

Post Reply