Рефреш на точно определено място

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Рефреш на точно определено място

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 1:28 am

Как ще стане да рефрешна чата на форума и ако става каде трябва да се сложи командата


Image

БЛАГОДАРЯ ВИ[/url]

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: Рефреш на точно определено място

Post by Admin » Wed Dec 20, 2006 7:38 am

asteryx wrote:Как ще стане да рефрешна чата на форума и ако става каде трябва да се сложи командата


Image

БЛАГОДАРЯ ВИ[/url]
Може да стане.
Влизаш във файла gv_shout.tpl

Той трябва да се намира в
/templates/твоя темплейт/gv_shout.tpl

Отварях файла и най-отгоре добавяш следния ред:

<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="20; URL=gv_shout.php">


това CONTENT="20 може да го промениш на CONTENT="30 или

CONTENT="50 и т.н.

В зависимост през колко време искаш да се рефрешва.

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 9:26 am

Да то се рефрешва ама не само там кадето е писано и мястото кадето се пише така не е добре понеже след като почнеш да пишеш като се рефрешне ти се губи текста и на ново трябва да пишеш

АКО Е ВЪЗМОЖНО да се рефрешне само <table> имаче няма да стане благодаря ви все пак ако има предложения пишете :(

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 1:18 pm

Никой ли незнае ^^^
.............................| | |

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 4:13 pm

би трябвало да може :!:

User avatar
HunteR
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3999
Joined: Sun May 28, 2006 3:26 pm
Answers: 352

Post by HunteR » Wed Dec 20, 2006 4:14 pm

Аз знам, че може с фреймове, но в твоя случай незнам как ще стане :(

nvidia
Турист
Турист
Posts: 233
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm

Post by nvidia » Wed Dec 20, 2006 4:24 pm

asteryx wrote:Никой ли незнае ^^^
.............................| | |
Рефрещва се само там където е чата.
Чата се намира в фрейм и следователно няма как да рефрешва
друго освен фрейма.

Дай линк към форума ти за да видят другите, че само там се рефрешва.

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 4:33 pm

какво да ти дам защо да ти дам аз съм описал всичко и не съм направил рефреш понеже не става както трябва

nvidia
Турист
Турист
Posts: 233
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm

Post by nvidia » Wed Dec 20, 2006 4:57 pm

asteryx wrote:какво да ти дам защо да ти дам аз съм описал всичко и не съм направил рефреш понеже не става както трябва
Работата е там, че аз го пробвах и всичко е точно така.
Рефрешва се само фрейма където е чата.

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 5:25 pm

Ами дай сорса да го сложа и да видим дали бачка

Post Reply