Рефреш на точно определено място

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
nvidia
Турист
Турист
Posts: 233
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm

Post by nvidia » Wed Dec 20, 2006 11:18 pm

DJCharge wrote:Ако страницата се рефрешне докато пишеш, няма да се налага да почваш отначало. :x :)
Оуп.

Не се сетих за такова решение.
Може да опита и да каже какво е станало.

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Thu Dec 21, 2006 5:03 pm

направих го и пак исчезва

User avatar
DJCharge
Потребител
Потребител
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:22 pm
Answers: 88
Location: Варна

Post by DJCharge » Thu Dec 21, 2006 7:27 pm

Ако си го направил както трябва, няма как да не стане.. я дай линк да видим!?

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Thu Dec 21, 2006 7:39 pm

АЗ ГО МАХНАХ ИСКАРВА МИ ЕДНО 100 НА МИАСТОТО ЗА ПИСАНЕ И ТВА Е КАТО СЛОЖА КОДА ЗА РЕФРЕШ И ПАК СЕ ГУБИ ПИСАНОТО И НЯМА КАК ДА ГО ОБЪРКАМ НАЛИ ТИ СИ ГО НАПИСАЛ :)

Post Reply