Рефреш на точно определено място

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 8:46 pm

Ех тоя рефреш никой ли няма идея как ще стане

User avatar
DJCharge
Потребител
Потребител
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:22 pm
Answers: 88
Location: Варна

Post by DJCharge » Wed Dec 20, 2006 10:07 pm

Изтегли: http://www.dynamicdrive.com/dynamicinde ... mretain.js
Сложи го в директорията в която е и този скрипт.

Променил съм class="post" на class="memorize" за да сработи...
Копирай кода по-долу и го замести. Не забравяй за .js файла!


<script type="text/javascript" src="formretain.js"></script>
<!-- BEGIN form -->
<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" width="100%" height="100%">
<tr>
<td class="row3" align="center" height="25px">
<form method="POST" action="{S_FORM}">
<input class="
memorize" type="text" name="sr_text" size="35" style="width:60%;">
<input class="mainoption" type="submit" value="{L_SHOUT}" name="submit">
</form>
</td>
</tr>
<tr>
<td height="90%">
<iframe name="shoutbox" src="{U_VIEWSHOUTS}" marginwidth="0" marginheight="0" height="100%" width="100%" border="0" frameborder="0">{L_NOIFRAMES}</iframe>
</td>
</tr>
</table>
<!-- END form -->
<!-- BEGIN error -->
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" width="100%" class="forumline">
<tr>
<td class="row3" align="center"><span class="gensmall">{error.MESSAGE}</span></td>
</tr>
</table>
<!-- END error -->
<!-- BEGIN shoutrow -->
<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" width="100%" class="forumline">
<!-- BEGIN shout -->
<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">{L_BY}: {shoutrow.shout.USER} {L_AT} {shoutrow.shout.TIME}</span></td>{shoutrow.shout.ADMIN}
</tr>
<tr>
<td {shoutrow.shout.CENSOR} {shoutrow.shout.COLSPAN}><span class="gensmall">{shoutrow.shout.TEXT}</span></td>
</tr>
<!-- END shout -->
</table>
<!-- END shoutrow -->

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 10:35 pm

а на колко ще се рефрешва от каде да го оправя ако работи

Pr0oF
Турист
Турист
Posts: 565
Joined: Sat Jun 10, 2006 8:48 pm
Answers: 38

Post by Pr0oF » Wed Dec 20, 2006 10:46 pm

Защо имам чувството че скрипта който е даден както и JS към него са коренно различни от темата ?!? :shock:

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 10:50 pm

КО ЕТВА БЕ ПИЧ КО ПРАИ ТВА НЕЩО :roll:

Pr0oF
Турист
Турист
Posts: 565
Joined: Sat Jun 10, 2006 8:48 pm
Answers: 38

Post by Pr0oF » Wed Dec 20, 2006 10:52 pm

До колкото си направих труда, това запаметява кукито на потребителите до определен периот от време в Контакт форма, така че ако влязат в сайта инфото им се попълва автоматично, което е коренно различно от скрипта относно темата

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 11:00 pm

аз разбрах вече че изобщо няма нищо общо ама карай за момнт се зарадвах че някой знае за тоя рефреш

nvidia
Турист
Турист
Posts: 233
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm

Post by nvidia » Wed Dec 20, 2006 11:01 pm

asteryx wrote:КО ЕТВА БЕ ПИЧ КО ПРАИ ТВА НЕЩО :roll:
Не става за твоя случай.
Трябва да се едитнеа скриптовете и да се изкара формиляра извън
фрейма.
Така няма да се рефрешва полето в което се пише.
Проблема е, че си е работа и няма кой да се хване да го прави.

User avatar
DJCharge
Потребител
Потребител
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:22 pm
Answers: 88
Location: Варна

Post by DJCharge » Wed Dec 20, 2006 11:04 pm

Ако страницата се рефрешне докато пишеш, няма да се налага да почваш отначало. :x :)

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Wed Dec 20, 2006 11:04 pm

ЛОШО :cry:

Post Reply