Page 3 of 4

Posted: Wed Dec 20, 2006 8:46 pm
by astor
Ех тоя рефреш никой ли няма идея как ще стане

Posted: Wed Dec 20, 2006 10:07 pm
by DJCharge
Изтегли: http://www.dynamicdrive.com/dynamicinde ... mretain.js
Сложи го в директорията в която е и този скрипт.

Променил съм class="post" на class="memorize" за да сработи...
Копирай кода по-долу и го замести. Не забравяй за .js файла!


<script type="text/javascript" src="formretain.js"></script>
<!-- BEGIN form -->
<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" width="100%" height="100%">
<tr>
<td class="row3" align="center" height="25px">
<form method="POST" action="{S_FORM}">
<input class="
memorize" type="text" name="sr_text" size="35" style="width:60%;">
<input class="mainoption" type="submit" value="{L_SHOUT}" name="submit">
</form>
</td>
</tr>
<tr>
<td height="90%">
<iframe name="shoutbox" src="{U_VIEWSHOUTS}" marginwidth="0" marginheight="0" height="100%" width="100%" border="0" frameborder="0">{L_NOIFRAMES}</iframe>
</td>
</tr>
</table>
<!-- END form -->
<!-- BEGIN error -->
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" width="100%" class="forumline">
<tr>
<td class="row3" align="center"><span class="gensmall">{error.MESSAGE}</span></td>
</tr>
</table>
<!-- END error -->
<!-- BEGIN shoutrow -->
<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" width="100%" class="forumline">
<!-- BEGIN shout -->
<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">{L_BY}: {shoutrow.shout.USER} {L_AT} {shoutrow.shout.TIME}</span></td>{shoutrow.shout.ADMIN}
</tr>
<tr>
<td {shoutrow.shout.CENSOR} {shoutrow.shout.COLSPAN}><span class="gensmall">{shoutrow.shout.TEXT}</span></td>
</tr>
<!-- END shout -->
</table>
<!-- END shoutrow -->

Posted: Wed Dec 20, 2006 10:35 pm
by astor
а на колко ще се рефрешва от каде да го оправя ако работи

Posted: Wed Dec 20, 2006 10:46 pm
by Pr0oF
Защо имам чувството че скрипта който е даден както и JS към него са коренно различни от темата ?!? :shock:

Posted: Wed Dec 20, 2006 10:50 pm
by astor
КО ЕТВА БЕ ПИЧ КО ПРАИ ТВА НЕЩО :roll:

Posted: Wed Dec 20, 2006 10:52 pm
by Pr0oF
До колкото си направих труда, това запаметява кукито на потребителите до определен периот от време в Контакт форма, така че ако влязат в сайта инфото им се попълва автоматично, което е коренно различно от скрипта относно темата

Posted: Wed Dec 20, 2006 11:00 pm
by astor
аз разбрах вече че изобщо няма нищо общо ама карай за момнт се зарадвах че някой знае за тоя рефреш

Posted: Wed Dec 20, 2006 11:01 pm
by nvidia
asteryx wrote:КО ЕТВА БЕ ПИЧ КО ПРАИ ТВА НЕЩО :roll:
Не става за твоя случай.
Трябва да се едитнеа скриптовете и да се изкара формиляра извън
фрейма.
Така няма да се рефрешва полето в което се пише.
Проблема е, че си е работа и няма кой да се хване да го прави.

Posted: Wed Dec 20, 2006 11:04 pm
by DJCharge
Ако страницата се рефрешне докато пишеш, няма да се налага да почваш отначало. :x :)

Posted: Wed Dec 20, 2006 11:04 pm
by astor
ЛОШО :cry: